Skocz do zawartości

Kolekcje-bron palna

garbaty

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 months later...
  • Odpowiedzi 375
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Do garbatego: zainteresował mnie jeden z egzemplarzy z twojej kolekcji - Kropatschek. Nie masz do niego może rysunków technicznych:)?
Napisano
Perkun ten bertier może pochodzić z transportów zakupionych prze nasze wojsko po zakończeniu pierwszej wojny.Ale mogę się mylić.
pozdr.wolff
Napisano
Witam flanker69 ,niestety nie posiadam zadnych rysunköw technicznych.Jedyne co moge zrobic to przeslac fotki z detalami.
  • 2 years later...
Napisano
Ajj, panowie... Piękne kolekcje, naprawdę jestem pod wrażeniem. Tylko dlaczego nasza wspaniała Polska traktowałaby Was, za granicą szanowanych i podziwianych(zapewne) kolekcjonerów, ludzi z pasją, jak bandytów? Chory kraj... Uciekać, uciekać...
Pozdrawiam.
Napisano
witam kolegę perkun24 masz piękną kolekcję ,myślę że możesz opisać ją ,wszyscy jesteśmy ciekawi,generalnie broń mnie nie interesuje z powodów osobistych ale posiadam kilka ciekawych modeli wykonanych w konspiracji w latach 1939-1944.fotki wstawię w najbliższym czasie.
  • 4 weeks later...
Napisano
po obejrzeniu i przeczytaniu tego wątku chyba nie zasnę.
A z naszego podwórka gdzieś w necie widziałem fotki jak saperzy wynosili od gościa puste wydmuszki po szrapnelach i układali je do specjalnych skrzyń z trocinami.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie