PG Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 Sv, żebyś tak tydzień wcześniej powiedział... Ale daj mi to na priva, zobaczę co da się zrobić! A flaszka to żaden problem :)281, wszystkich razem zebrać? Zabrzmiało jak wyzwanie :) Pewnie dałoby radę, a co do karczmy to oczywiście się piszę :D
PG Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 Na karczmę napewno niedziela :) A ja z chęcią gdzieś w sobotę bym się też wybrał, więc kto chętny?Pozdr.
krysteks Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 PG w jakich godzinach można do Ciebie dzwonić?? bo na forum to nie rozmowa
281 Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 Witam!PG-może i zabrzmiało jak wyzwanie ale nie to miałem na myśli,po prostu ciężko nas do kupy zebrać na parę godzin. Będzie nas więcej niż dziesięć osób na zlocie?Wątpie! Ja już odliczam;)Co do godziny,myślę że 9.00 wystarczy w niedzielę?O 8.45 na przejeździe kolejowym w Poznań Karolin przy elektrociepłowni na dole,przy drodze jest miejsce na mały postój,czekamy 15 minut i o 9.00 wyjazd na karczmę.Co wy na to?Pozdr.281
kaczka Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 281 - Właśnie ładuje akumulatorki do rutusika na Niedziele.Jak potrzeba jakiś map to daj znac na emalię, jak bede miał to druknę i przywiozę.pozdrawiam wszystkich, witam nowych.Janusz.
PG Napisano 11 Maj 2007 Napisano 11 Maj 2007 Ok, chłopaki. Termin zatwierdzony.A teraz ten temat zamykam :) Przechodzić do vol.2 :)
Souledge Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Witam!Pozdrawiam cala poznanska ekipke wykopkowa - kolejny poczatkujacy adept wykopkow.Jestem od tygodnia posiadaczem wykrywki Garretta - Ace 150 - po poczytaniu forow na necie stwierdzilem, ze jest to odpowiedni sprzet dla poczatkujacego amatora monetek i innych precjozow(choc i luseczkami nie pogardze).Do zestawu dodatkowo mam pinpointa na bazie Jabla.Za kilka dni jakby sie szykowaly jakies dzialania to moge z checia sie do bardziej doswiadczonych kolegow przylaczyc.(W ten weekend czekam na poszerzenie rodziny o syna - wiec raczej spedze go w szpitalu :-))) ;-) A w domu jeszcze na glowie 2 letnia cora ;-)PozdroSouledge
piokot20 Napisano 2 Październik 2010 Napisano 2 Październik 2010 Mam pytanko:czy istnieje jakaś poznańska grupa poszukiwawcza? Samemu trochę nudno się szuka, a z kimś to zawsze:-bezpieczniej-ciekawiejPozdrawiam
talgo Napisano 2 Październik 2010 Napisano 2 Październik 2010 no trochę tych ludziuw z poznania i okolic kopie :)http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=647564#1052538
Saper93 Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 Witam, Chetnie dolaczylbym do jakiejs ekipy, jest sprzet, sa wolne soboty (moze nie wszystkie), sa checi. Narazie sam smigam jak mnie mpk powiezie ale zaczyna brakowac miejscowek, a pozatym w kupie razniej ;) Pozdrawiam!P.S. Czy to nie ktos z naszych jechal wczoraj jakims jeep'kiem w okolicach moraska? Szedlem na wykopki, patrze za siebie, jedzie samochod, a z tylu na rolecie bagaznika chyba minelab explorer :)
jacho Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 Pozdrawiam ekipę Minelabowo-Rutusowo-Garretową napotkaną dziś w wielkopolsce :)
piciotto Napisano 6 Październik 2012 Napisano 6 Październik 2012 witam a w Poznaniu w debine cos trafiliscie ???? i w jakich miejscach szukaliscie
rdechu Napisano 22 Październik 2012 Napisano 22 Październik 2012 chmmm... jakby co, to zawsze dołączę do jakiejś tutejszej grupy. Sprzęt jest, wolny czas też jakoś się wykroi, więc jakby ktoś miał ochotę...
vvarg Napisano 23 Październik 2012 Napisano 23 Październik 2012 :D jakbyś ktoś chciał to mogę mu pożyczyć Kanarka 250 wzamian na transport
Sv Napisano 9 Grudzień 2016 Napisano 9 Grudzień 2016 Czułem w lewym kolanie, że coś przegapiłem...:)Pozdrowienia dla całej Ekipy okolic Poznania" - 10 lat, jak wczoraj...Sv
Torrez91 Napisano 13 Kwiecień 2017 Napisano 13 Kwiecień 2017 Ktoś z okolic jeszcze chodzi z kijem? Jestem z Kórnika
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.