pavelock Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Dowiedziałem sie dzisiaj , że w sobotę w okolicach Ruskiego Brodu , dwóch młodych , początkujących poszukiwaczy odnalazło UR-a .Był ledwie 10-15 cm pod powierzchnią ziemi , było też sporo amunicji i zapasowy magazynek . Osobiście tego nie widziałem ( oprócz łuski , którą dostał gratis mój znajomy ) , on widział - twierdzi że stan średni , sporo wżerów i zero drzewa . Ale co najważniejsze chłopcy nie znali sie na tym i zaraz sprzedali w pobliskiej miejscowości za całe 500 zł . Gdyby nie ten znajomy nikt by o tym nie wiedział . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbooj Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Młodym szczęście sprzyja, ale Bóg nienawidzi idiotów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 :) szkoda że tego typu cacka wykopują nowicjusze - sprzedają z niewiedzą a dalej ślad po fantach znikapozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 znika nie znika!!i tak by go nikt legalnie nie pokazał a tak niech zdobi kolekcje kogoś kto się nim troskliwie zajmie bo może za 10 - 20 lat będzie mógł ujrzeć światło dzienne!na pewno nie zginie!grunt że nie trafił do huty!a tak na marginesie ciężko mi uwierzyć że został znaleziony w tamtym miejscu:)widocznie cuda się zdarzają!!musieli gdzies z oku" go trafić no i przez przypadek, może w drodze do miejscówki bawili się wykrywką , ustawiali a tu nagle pisk!!pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 to przypadek !!! znam to;)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 ubenfurer a czemu piszesz ze szkoda"? moim zdaniem fajnie jest ze poczatkujacy cos fajnego wyciagnie, poszukiwacze ktorzy maja juz wielki starz w tej zabawie powinni dac szanse mlodym:P moim zdaniem wlasnie pewnie jakis doswiadczony poszukiwacz go kupil, wiec ubenfurer nic innego Ci nie pozostalo jak tylko czekac na jakiegos jelenia" jak oni, ja bym takiego fanta nie oddal!PS. sam jestem poszukiwaczem z malym starzem(2lata z wykrywka)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 jakbyś wiedział to już nie musze czekać na jelenia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 a co, ktos juz zapukal do Twych drzwi z pancersrekiem w dobrym stanie, ktorego chce sprzedac za 300zl:D?moze macie namiary na takich jeleni? oczywiscie oprocz 997:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 moze ma ktos jakies dojscia zeby zrobic fotki tego Ura?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 nie mam takiego szczęścia jak inni że przynoszą fanty i sprzedają za grosze ,sam szukam:)a fotki by się przydały aby zaspokoić oczy i niepenoość forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 skoro 500 za wykopka Ura to mało... to po ile takie teraz chodzą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Spróbuję dotrzeć do gościa , który kupił - choć myślę że puści go dalej w obieg . Dzisiaj do niego podjadę . Co do miejsca to mniej więcej wiem w jakim rejonie go znaleźli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 pavelock nie zapomnij aparatu ze sobą zabrać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 no to mam nadzieje ze dzis go zobaczymy a szkoda ze to nie ja go wykopalem:(:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Pavelock - jakbyś czegoś nowego się dowiedział to pisz na maila i spróbuj cyknąć jakieś zdjęcia.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 W tej chwili wróciłem z RB . Zdjęć nie było czemu robić . Tak jak słyszałem UR praktycznie już w niedzielę poleciał do Warszawy i to już pewnie za więcej . Pierwsze ręce które go kupiły od chłopaków z Gwarka puściły go w obieg . Ale gość nie chciał nawet rozmawiać , on nic nie wie , nic nie kupował " .Wersję kupna potwierdza jednak znajomy z Wa-wy , który widział go w sobotę po wydobyciu i gratulował chłopakom . Dostał w zamian luskę gratis . Jedyne co dało się ustalić to słaby stan ale co by nie było to UR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Do bjara. Miałeś przyjechać w odwiedziny do Janka . Ja jestem codziennie oprócz sobót i niedziel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Spróbuję wpaść jeszcze w tym tygodniu. Jak coś to dam Ci znać na maila.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny_Kosmos Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Z racji że się nie znam, zapytuję - co to jest wogóle ten UR ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Z Warszawy:http://www.allegro.pl/item130219292_magazynek_do_kb_ppanc_ur_wz_35_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Ur - karabin przeciwpancerny wz. 35.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 uben - kolo nie filozuj bo cię poiwiną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Kto wie czy ten magazynek nie jest z tej wyprawy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 :) nie grozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.