vojtaz2 Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Wiem gdzie jest czołg, sprawny na chodzie. Kto jest chetny na kupno?? sprzedam te miejsce, Jest na śląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Mam manie na temat czołgów, odnalazłem miejsce gdzie stoi:) oto fotki, t74 jak się nie mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 wg. informacji zdobytych , jest na chodzie, no i nie jest tani do zodbycia, ale fant na maxa. Prawda?? puki co dalej poszukuję czołgi, i idzie mi całkiem nie źle, będe cały czas informował o czołgach,Posiadam też filmik kamerą cyfrową ze spotkania z tym czołgiem, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 A reflektujesz na kolejną żółtą kartkę za ogłoszenie na forum bo jest to jawne ogłoszenie?Bardzo chętnie się wymienie, dam Ci bana za info o miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 T-74 ???????????a był taki !!!!!!!!!!-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Bocian, to tylko małe info o czołgu, myśle że wars98 go zdobedzie, jak myslisz, A i nie zdradze miejsca pobytu tej maszyny publicznie.A Huk, nie wiem jakie sa modele ruskich czołgów, może się pomyliłem, wiesz dziś nie mam sił na myslenie,zrobiłem dziś prawie 1000km bez snu. Uf chłopy, ziomy, dobrze że mam ze sobą zawsze cyfre-aparat i kamere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Zwykły T-55. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 No Acer, dzięki za pomoc, ale powiedz, fajna maszynka, warta uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 To w zasadzie prawie współczesny sprzęt, przez prawie 40 lat zasadniczy sprzęt pancerny Wojska Polskiego, oprócz czołgów T-72 i PT-91.Była jeszcze pewna wersja modernizowana - T-55 AM merida".Jako obiekt , pojazd techniki militarnej pewnie, że wart zainteresowania chociażby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Acer skoncz juz sie podlizywac :PFajny sprzecior- gdyby stal u mnie na placu a gdyby jezdzil mniam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senectus Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Na którym śląsku? Bo jeśli na dolnym to stawiam na Brzeg albo Oławę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Witam , u nas takich jak mrówków" no może nie na chodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Nawet załadowane ostrą " amunicją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahon Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Panowie, wejdźcie sobie na stronę internetową Agencji Mienia Wokskowego - bardzo ciekawa strona, możecie sobie kupić czołg, samolot a nawet kuter rakietowy - oczywiście pod pewnymi warunkami i pozbawione cech bojowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahon Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Przepraszam, oczywiście Agencja Mienia Wojskowego a nie wokskowego,a tu adres: www.amw.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2006 No No i już posiadam więcej informacji. Supcio fotki YARD:) A I MAHON DZIęKI ZA ADRES WWW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 A juz myslałem że vijtaz2 kolejnego tygrysa wykopał. No, sensacja na miare dziennik Fakt lub innego brukowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messer7 Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Tak przyglądam się od dłuższego czasu poczynaniom kolegi vojtaz2 i nie wiem czy on nie zdaje sobie sprawy ze swojego zachowania czy też celowo sieje niezdrową propagande żeby zwrócic na siebie uwage. Najpierw twierdzi że jakimś oczku jest czołg i twardo obstaje przy tym mimo że masa osób z całym przekonaniem tłumaczy że tam niczego nie ma a teraz podaje sensacje o kolejnym znalezisku". Moge powiedzieć tak dla wyjaśnienia że to jego ostatnie rafienie" od dłuższego czasu znajduje się na złomowisku nieco na zachód od miasta świętej wieży" i wcale nie jest do wyrwania (chyba że ostatnio coś się zmieniło)a widać je jak na dłoni z okien pociągu relacji Opole-Częstochowa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bankakruka Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 chłopaki jak chcecie to morze kupcie sobje armate 76 mm stoji w skupje złomu w Chorzowie przy ulicy KalinyPozdrawjam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2006 w żabim oczku jest czołg, to 100% pewne, zbadałem dobrze historie tego miejsca i walk, a mój kumpel stał na włazie, wierzyce, i jest to niemiecki czołg, jest to pewne! i wcałe mnie nie obchodzi czyjaś opinia o tym miejscu. A ten czołg z tego tematu jest w HERBACH, koło Lublinca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 hmktos chyba zaczyna trollowac- jedna osoba o 2 nickach- robi podone bledy. Jeckyll i Mr. Hyde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senectus Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 A masz moze zdjecie jak stal na tej wiezyczce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ładziak111 Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 nie ma się co za bardzo podniecać tym sprzętem to zwykły złom z czasów komuny .w wojsku jest tego cała masa można kupić oczywiście ze zdeaktywowaną lufą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ładziak111 Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 szczerze mówiąc otworzyłem ten wątek z nadzieją że w końcu zobaczę jakiś konkretny sprzęt z czasów 2 wś a tu 55-tka z czasów mojego pobytu w CSWL poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Kolega stał,ale zeby fotke zrobić trzeba dobrze oświetlić dno, bo widocznośc jest na 1 metr, a po za tym trzeba specjalny aparat. A ta 55, może i z naszych czasów, liczy się że to jest czołg:) czyli rzadki fant dla kolekcjonerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.