egon10 Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 To w innym miejscu.Manfred,w okolicach tomaszowa sa jeszcze inne lase niż Siwa dolina.Na siwce"kiedyś było ciekawie-teraz niewiele tam zostalo.
egon10 Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 Dzięki wylye.Miałem tam pojechać dziśaj,ale pogoda nie dopisała.Pozdrawiam.
pokemon Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 No gratki dla kolegi! Po takim kopaniu to chyba kac na jakiś tydzień co?
egon10 Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Kolego pokemon,rozumie ze chodzi o kaca moralnego?Wiec nie było tak zle.tutaj było dużo gorzej.
wylye Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 No! Egonie! ty... ty... łobuzie TY ;)Pogoda... deszcz... mówisz - my siedzimy a ty???? kopiesz - draniu! :)
egon10 Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 hehehehe,wylye te dwa ostatnie to stare zdjecia.Poczekam aż przestanie padać,wtedy może sie wybiore na wykopki.Pozdrawim.
wylye Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 To mi kamień z serca spadł - a już myślałem że ja siedzę, tuszem obrastam (bo obrastam ;) a ty kopiesz...OKTakie pytanie o all" kto penetrował teren walk gen Kustronia, w rejonie Oleszyc - Cieszanowa? Mam ochotę (i pewne materiały) na małą krucjatę" w tym kierunku...
egon10 Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 szukałem w tamtych okolicach(po 75pp.,po 6 Dp.i 21Dp górskiej)jednak bez razultatów.Z tego co mi wiadomo to ludzia z Lubaczowa je wyczyścili".pozdrawiam egon
ColdDemons Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 Oooo kurcze bileciki autobusowe!!! Jeszcze je pamiętam...;)
Busztyfikator Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 Jak bym je znalazł 15 lat temu to przynajmniej pojeździł bym za free troszeczkę
egon10 Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Przez tą Siwa Doline to nerwicy sie nabawisz-)
Busztyfikator Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 No fakt adrenalina skoczyła jak na sporej głębokości trafiłem na skórę. :) Egon to jakaś klątwa ty MZetke a mogła być BMka ja 3 biletniki i 4 torebki ze skóry a mogły być jakieś kopyta.
egon10 Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 hehehehe......oj mogło,mogło.Niestety nie było.
Busztyfikator Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 hahahaaahaha...... czego to ludzie nie wymyślą :)http://allegro.pl/item248371479_lokalizator_wykrywacz_zlota_srebra_jedyny_w_polsce.html
wylye Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 Opis tego cudu" na jednym z amerykańskich serwerówhttp://geotech.thunting.com/cgi-bin/pages/common/index.pl?page=lrl&file=/info/kellyco/index.datZakładam, że każdy sobie poradzi z przeczytaniem opisu tego pseudo wykrywacza" chociaż jest on po angielsku.Dla tych którym się nie chce czytać cytuję:W końcu lat 1980-ch, Thomas Afilani wprowadził do obrotu i ogłosił światu" pewien produkt, (wyposażony w antenki i wahadełka) z pewną ilością (do niczego nie potrzebnych) guzików i przełączników. Cały design (na pierwszy rzut oka) sprawiał wrażenie wysokiej technologii (HIGH TECH) stosując przy tym agresywny marketing odniósł sukces (jednak tylko handlowy) Produkt jest... fałszywym produktem. Cały high- tech" to tylko... $25 wartość części, urządzenia sprzedaje po $2495 / sztuka. *Kellyco* też chciało dobrze zarobić na tej sposobności, ale *Afilani* nie wrażał zgody na odrębną linię urządzeń". Tak więc *Kellyco* wprowadziło włąsną...------------------A ja... tam, jak nie mam baterii do wykrywki, biorę se wahadełko na nitce i... też - zawsze cuś znajdem" ;) pozdr
wylye Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 A tu - jakby kto chciał sam se zmajstrować takie CUŚ - to proszem bardzom ;)http://geotech.thunting.com/cgi-bin/pages/common/index.pl?page=lrl&file=/reports/ls50/index.dat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.