Parowóz Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 tak myslałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 i tak sobie mysle jak bym sobie siedział w domu i strzelał z dubeltówki do sąsiada to czy byłbym zdziwiony jak sąsiad ze sztucera by mi żone ustrzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Ewnetualnie można by wykonać uderzenie wyprzedzające i od razu wysadzić dom sąsiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Mogliby od razu sprezentować krajom arabskim po parę bombek A", (tak w ramach równowagi w rejonie-zeby nikt im dominacji nie zarzucił) tylko z wysokosci kilku tyś. metrów i byłby spokój na dłuższy czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Macie swoja miłośc do arabów:onet.plŚwiat www.corriere.it/PAP, ML /10.08.2006 20:00Turysta z Europy zginął wieczorem w Jerozolimie od ciosów nożem zadanych przez Palestyńczyka przy wejściu do Starego Miasta - poinformował rzecznik policji izraelskiej.Według rzecznika, napastnikiem był młody Arab. Zaatakowany szedł w grupie czterech osób, gdy został pchnięty nożem w plecy. Napastnik uciekł. Pracownicy służb medycznych, którzy próbowali udzielić ofierze pomocy, twierdzą, że zaatakowany miał 25 lat.Policja uważa, że ataku dokonano z przyczyn politycznych. Jak podano na internetowych stronach Corriere della sera ofiara była Włochem, wolontariuszem zaangażowanym w pracę na rzecz palestyńskiej młodzieży.Pozdrawiam arobofili. Zawsze możecie jechać do Palestyny-zwolnił sie jeden etat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Sprawca zbiegł więc skąd tak naprawdę wiadomo kim jest?Pozatym żydofilom przypomne że obserwatorzy ONZ zginęli z rąk Izraela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Idąc Twoim tokiem rozumowania: skąd wiadomo, że to Izraelskie samoloty bombardują Liban? Przecież odleciały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Bo miały znaki rozpoznawcze, a ten co zamordował na czole wypisane nie miał kim jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Skąd wiesz? Może był juz znany miejscowej policji, może został nagrany albo rozpoznany przez świadków? Może zgubił dokumenty w trakcie ucieczki? Moze zostawił nóż z odciskami palców? Moze...odpowiedzi moze być sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 To by o tym napisali. Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcopolis Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Idąc dalej tym rozumowaniem ofiarą mógł być Arab z włoskim paszportem zabitym przez żydowskiego neofite z Kaukazu, których wielu przyjechało w ostatnim czasie do Izraela. A swoją drogą czy to najlepszy okres turystyczny w tym rejonie, a może doplacają do biletow lotniczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Ja tam bym się tym co tak kochają Izrael dorzucił do biletu... Może jakby więcej Polaków tam pojechało to by mieli ich tak dość że wywalili by ich wszystkich razem ze zbrodniarzem Morelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Nie martw się, teraz skazanie Morela na śmierć i szybka egzekucja byłyby dla niego wybawieniem z mrocznych odmętów starczej demencji, sklerozy, kabla z tlenem w nosie, nie kontrolowania własnych odruchów fizjologicznych i tak dalej. Biologia życia wymierza karę bezlitośnie, a tu jedyną amnestią kończącą cierpienie jest szybka śmierć.A Polaków w Izraelu pewnie jest od groma, wziąwszy pod uwagę cały element napływowy. Nie będą mieli dość osiedlających się w ?Izraelu bo to jedyna obok przyrostu naturalnego droga powiększania liczebności ludności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Acer mi nie chodzi o karę śmierci i egzekucję dla Morela. Jst za stary na to, to fakt. Ale uczciwy proces i sprawiedliwość dla zasady powinny być! A nie że pobiera taki co miesiąc 5000 złotych emerytury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Najwazniejsze, że IDF ma w d***e, to co myślą o nich arabofile tego śmiesznego świata i dalej kontynuuja ofensywę przeciw islamistom! Tak, czy inaczej Izrael zawsze będzie górą, bo i USA i państwa zachodniej Europy zawsze bądą go wspomagać. Co by sie nie działo. Taka polityka. Wypłakiwanie żali przed monitorem nic tu nie zmieni, drodzy proarabscy Koledzy :)Czas sobie uświadomić, że współczesni Żydzi nie są ofiarami, jak Ci z Holocaustu i Kielc. Współcześni Żydzi to Wojownicy, od których uczą sie najlepsze jednostki wojskowe i policyjne na świecie. To, co dla amerykanów jest szokiem (zamachy terrorystyczne) w Izraelu jest przykrym standardem. Ich filozofia to filozofia systemu KravMaga-nigdy sie nie cofać i zawsze uderzać pierwszy! I za to ich szanuję. קרב מגע :DPozdrawiam z uśmiechem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Taaaaa ... i pomyśleć że ja dostałem żółtą kartkę za 1 zdjęcie. A powyższa wymiana zdań jest jak najbardziej OK na forum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rso Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Witam.Oj wstyd kol.Bolas tak dlugo jesteście na tym forum nie wiecie że są równi i równiejsi.A kol.AKMS rozbawil mnie tą wiadomoscią że Żydzi mają najlepsze jednostki wojskowe zobaczymy jak ich ochroniarz sam zacznie mieć klopoty wtedy zobaczymy co naprawde jest ta armia warta.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Mnie wogóle dziwi co AKMS jeszcze tutaj robi. Dziwne ze już nie spakowany i nie emigruje do swojego ukochanego Izraela. Sorry chłopie ale miłościa do nich chyba leczysz jakieś swoje kompleksy. Może na duży samochód Cię nie stać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Rso, jeśli masz choć trochę pojęcia w temacie, to szybko odnajdziesz odpowiednie wnioski (a czy to Cię rozbawiłem?) Tylko totalny ignorant i amator, moze negować ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Vilkaloki, moje kompleksy to arabofile na ulicach. Ale z czasem to się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rso Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Witam. Pożyjemy zobaczymy kto jest totalnym ignorantem i amatorem.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 No to jedź do żydów, tam nie ma arabofili na ulicach. Bawisz mnie tak jak głupiutkie feministki. Krzyczą z PL że łamie sie prawa kobiet. A jak mają jechać do Chin, Iranu czy innego państwa bronić tych praw to nagle milkną. I tak samo Tobie się stad dobrze krzyczy śmierć arabom". Tylko jakoś wspomóc Izraela w walce z nimi nie chcesz. Pojechać i uwolnić nas od swoich głupich komentaży nie raczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Vilkaloki, nie jestem Żydem aby o nich walczyć. Płaczesz, że arabusy sa mordowane-wlcz o nich! Taka sama sytuacja!Baw sie dobrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Ja tylko stwierdzam obiektywną prawdę a Ty zzachwytem 5-latka rozpisujesz się o wspaniałym izraelu, IDF i reszcie. Tak Ci się to podoba to jedź tam i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 A czym różni sie Twoja obiektywna" prawda od mojej obiektywnej prawdy? Po prostu, Ty z zachwytem 5-latka rozpisujesz się o wspaniałych arabusach i reszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.