Skocz do zawartości

Powstastaje Tiger I (na Węgrzech)

Marek Jaszczołt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A według mnie zbudowano potworka.Helmut konstruktor to się pewnie w grobie przewraca.Zbudujmy replike 7TP na bazie syrenki.Tak taniej i łatwiej.traki wezmy z gumy do majtek wieżę z dykty.W końcu jak ktoś będzie chciał to tez podobieństwo zobaczy.I reneactingowcy do tego w morro WP i można miec ful wypas.
Pozdrawiam
Napisano
mhm... Wars98 ...i zaparkujemy ten oryginał obok tego henkla z wody ...wtedy dopiero będzie ubaw po pachy...

pzdr tiaret

Hm Warsiu targaj kotka zaraz po .............(długo by wymieniac)A wtedy obaczym nowy twór Ludzików z Wytrzeszczonymi Oczyma9oczami?Oczmi?)
Pozdrawiam lub może pazdrawlaju?
Napisano
Hehe... Jaca2003. Tak jak mówiłem - ja to robię, tylko po to by zobaczyć głupie miny co poniektórych. :]
Że się da, że można, że jest, że nie zniknęło, że nie zgniło...
Napisano
Hm. Kruca Bomba Warsik znowu mędrkuje............Wstyd Panie Waqrs wstyd.Wyjąłbyś z piwnicy małe conieco bo potem znowu będzie że w tajemnicy.Że przed innymi.Że nie potrafisz.Że jesteś z tamtego układu politycznego.Że sprowadzasz z zachodu aby w Polsce błysnąc.Że.........
Zarzuty jako prawnik ustal Sam dla Siebie.
Pozdrawiam
Napisano
Panowie proszę na temat. Osobiste wycieczki raczej nie wskazane.
Co do mnie. Fakt, makieta-słuszna uwaga pana Marka Jaszczołta- taka sobie- a i silnika raczej bym przy ludziach nie odpalał. Co za dzwięk, co za basy :).
Ale z drugiej strony: pomyśleć nad obracaną wierzą-o ile takowej jeszcze nie ma, wzmocnić lufę, pomalować jak najwierniej, okopać, trochę zamaskować, pirotechnika w lufę i ... SRUUUU.
W końcu Niemcom paliwa brakowało i często używali czołgów praktycznie jako baterii p-panc. Wtedy w niejednym reko by zrobił karierę. Przynajmniej gawiedź miała by radochę. A jak będzie coś lepszego to szybciutko na żyletki.
Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam
Napisano
A zauważył ktoś że to nie Marek buduje tego kocurka?

wars jaca jak wyjmiecie tygryska i w takim stanie jak tego heinkla to będą 2 góry złomu i tyle.
Napisano
Jaca2003. Miałeś rację. Zawsze się znajdzie koleś, który będzie narzekał, że a to lakier zadrapany, a to że reflektor mu się po 60 latach nie chce świecić... :D
I że to w ogóle kupa złomu, a może i dwie... :)
Napisano
eeee...no bez przesady na tym henklu to lakier jest supeer ...i reflektorki prawie świecą, i juz słychać pomruk silnika w tigerku, a ten węgierski to badziew , ot konserwa, nie warto wogóle było się zabierać, to musiał być jakiś osioł że sobie go wyspawał.
nie to co u nas same oryginały na chodzie :-D

pzdr tiaret
Napisano
Najbardziej przeraza Polska Rzeczywistośc.Wychyl się to Cię zgnoja.Zrób cos co innym się nie udało to zaraz trzeba Cię zjechac i ustwic w szeregu.Tak jak chłopaki(przepraszam jesli uraziłem)zabrali się za 7 to zaraz z nimi jazda.Tak jak Wars z Oksiem zrobili na poczatek Heńka i przymierzają sie do kilkunastu ton złomu więc trzeba by ich oddac do wariatkowa.i tak to już jest.Nie wierzgaj jak cię w d..e pier.....
Pozdrawiam
Napisano
glupie madziary,zrobily sobie konserwe i beda kosic kase na wyporzyczaniu do filmow i na pokazy i smieja sie, z polaczkow ktorzy potrafia tylko szczekac i kopac pod soba dolki. bez odbioru ,bo nie chce mi sie odpisywac,nie warto

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie