Marek Jaszczołt Napisano 18 Czerwiec 2006 Autor Napisano 18 Czerwiec 2006 Jak widać moda na repliki trwa - tym razem coś z grubej rury:http://www.tiger1.hu/galeria.htmlChyba tego jeszcze nie było na forum? Marek
Marek Jaszczołt Napisano 18 Czerwiec 2006 Autor Napisano 18 Czerwiec 2006 Fakt makieta tylko 7 ton wagi i 100 konny silnik. Ale nie mogłem się powstrzymać ;-)
yorik Napisano 18 Czerwiec 2006 Napisano 18 Czerwiec 2006 Ciekaw jestem co z nim zrobią. Znając Węgrów będzie woził po knajpach niemieckich turystów nad Balatonem:)
01dalton Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 Ciekaw jestem ile gąsienice wytrzymają - ppodejrzewam rze po kilku przejazdach puszczą spawy . pozdr.
01dalton Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 ale makieta i tak super wygląda - sorki za błędy ,
jaca2003 Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 A według mnie zbudowano potworka.Helmut konstruktor to się pewnie w grobie przewraca.Zbudujmy replike 7TP na bazie syrenki.Tak taniej i łatwiej.traki wezmy z gumy do majtek wieżę z dykty.W końcu jak ktoś będzie chciał to tez podobieństwo zobaczy.I reneactingowcy do tego w morro WP i można miec ful wypas.Pozdrawiam
revolt Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 teraz to sie goscia czepiacie:/cudo to to nie jest ale zawsze coś! ile mamy w polsce podobnych makiet Tigerów?
huk 100 Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 z tego co widze to chyba to nie będzie jeżdzić , gąski nie wytrzymają ani jednego obrotu ale pożyjemyn zobaczymy -pozdro
wars98 Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 Revolt. A po co nam makieta? Może lepiej mieć oryginał? :]
tiaret Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 mhm... Wars98 ...i zaparkujemy ten oryginał obok tego henkla z wody ...wtedy dopiero będzie ubaw po pachy...pzdr tiaret
jaca2003 Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 mhm... Wars98 ...i zaparkujemy ten oryginał obok tego henkla z wody ...wtedy dopiero będzie ubaw po pachy...pzdr tiaretHm Warsiu targaj kotka zaraz po .............(długo by wymieniac)A wtedy obaczym nowy twór Ludzików z Wytrzeszczonymi Oczyma9oczami?Oczmi?)Pozdrawiam lub może pazdrawlaju?
wars98 Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 Hehe... Jaca2003. Tak jak mówiłem - ja to robię, tylko po to by zobaczyć głupie miny co poniektórych. :]Że się da, że można, że jest, że nie zniknęło, że nie zgniło...
jaca2003 Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 Hm. Kruca Bomba Warsik znowu mędrkuje............Wstyd Panie Waqrs wstyd.Wyjąłbyś z piwnicy małe conieco bo potem znowu będzie że w tajemnicy.Że przed innymi.Że nie potrafisz.Że jesteś z tamtego układu politycznego.Że sprowadzasz z zachodu aby w Polsce błysnąc.Że.........Zarzuty jako prawnik ustal Sam dla Siebie.Pozdrawiam
plaut76 Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 Panowie proszę na temat. Osobiste wycieczki raczej nie wskazane. Co do mnie. Fakt, makieta-słuszna uwaga pana Marka Jaszczołta- taka sobie- a i silnika raczej bym przy ludziach nie odpalał. Co za dzwięk, co za basy :).Ale z drugiej strony: pomyśleć nad obracaną wierzą-o ile takowej jeszcze nie ma, wzmocnić lufę, pomalować jak najwierniej, okopać, trochę zamaskować, pirotechnika w lufę i ... SRUUUU. W końcu Niemcom paliwa brakowało i często używali czołgów praktycznie jako baterii p-panc. Wtedy w niejednym reko by zrobił karierę. Przynajmniej gawiedź miała by radochę. A jak będzie coś lepszego to szybciutko na żyletki.Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam
grba Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 Węgierski pancerniak Ervin Tarczay http://www.bevetes.hu/cikkek/karrier/vitez_tarczai_ervin
yorik Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 Dobrze,że wszystko rozumiem. Grba przetłumacz to teraz figlarzu:)
grba Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 Węgierski to jak powrót do czasów analfabetyzmu. Obejrzysz obrazki, czasami rozpoznasz jakieś słówko...
mial Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 A zauważył ktoś że to nie Marek buduje tego kocurka?wars jaca jak wyjmiecie tygryska i w takim stanie jak tego heinkla to będą 2 góry złomu i tyle.
wars98 Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 Jaca2003. Miałeś rację. Zawsze się znajdzie koleś, który będzie narzekał, że a to lakier zadrapany, a to że reflektor mu się po 60 latach nie chce świecić... :DI że to w ogóle kupa złomu, a może i dwie... :)
jaca2003 Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 Warsiu bedzie kupa albo dwie Masz zupełną rację.Nasz dzielny kolega nie takie kupy wyciagał i to własnymi rękami.pozdrawiam
tiaret Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 eeee...no bez przesady na tym henklu to lakier jest supeer ...i reflektorki prawie świecą, i juz słychać pomruk silnika w tigerku, a ten węgierski to badziew , ot konserwa, nie warto wogóle było się zabierać, to musiał być jakiś osioł że sobie go wyspawał. nie to co u nas same oryginały na chodzie :-Dpzdr tiaret
jaca2003 Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 Najbardziej przeraza Polska Rzeczywistośc.Wychyl się to Cię zgnoja.Zrób cos co innym się nie udało to zaraz trzeba Cię zjechac i ustwic w szeregu.Tak jak chłopaki(przepraszam jesli uraziłem)zabrali się za 7 to zaraz z nimi jazda.Tak jak Wars z Oksiem zrobili na poczatek Heńka i przymierzają sie do kilkunastu ton złomu więc trzeba by ich oddac do wariatkowa.i tak to już jest.Nie wierzgaj jak cię w d..e pier.....Pozdrawiam
browar67 Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 glupie madziary,zrobily sobie konserwe i beda kosic kase na wyporzyczaniu do filmow i na pokazy i smieja sie, z polaczkow ktorzy potrafia tylko szczekac i kopac pod soba dolki. bez odbioru ,bo nie chce mi sie odpisywac,nie warto
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.