Gość Napisano 4 Maj 2002 Share Napisano 4 Maj 2002 Chciałbym kupić sobie koszulkę Odkrywcy z fajnym napisem UOP. Ciekawi mnie jej jakosć (czy po pierwszym praniu będzie jeszcze przydatna do noszenia)Pozdrowienie dla RG42 I całej braci poszukiwawczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maj 2002 Share Napisano 5 Maj 2002 Moi synowie nosząc na okrągło i moja żona piorąc po nich próbują dać im radę,ale na razie koszulki prowadzą 100:0.Jakość nie z tej ziemi.Polecam.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maj 2002 Share Napisano 6 Maj 2002 Jesteś pewien Leszku, że to te same koszulki ??? Moja rozsypała się na ramionach po założeniu plecaka i przemaszerowaniu ok. 20 kilometrów w terenie. Ale do kościółka w niedzielę są jak najbardziej OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maj 2002 Share Napisano 6 Maj 2002 Grzesiu,Grzesiu,a nie mówiłem że cyferki rzymskie im wyższa tym gorszy gatunek,trza było wziąść tą z cyfra I ,a nie XXL - pozdrawiamHartmann:))))))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Pytanie do właścicieli koszulek z napisem Odkrywca. Nie wiem który rozmiar wybrać ? L, XL ? wiadomo jak z tymi rozmiarami jest :-) jeżeli ktoś ma dokładną rozmiarówkę to bardzo poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Zaatakuj Magdę Haber - reklama@odkrywca.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 O właśnie-super pomysł:-) Dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Zepsuli...Już UOPu nie ma:(, a chciałem kupić następną.PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Siądę za nie długo przy piwku z Magdą to popracuję nad UOP-em :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 a odznaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 może majty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 Męskie stringi...Odznaka spadła" - ale spróbuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 Zrobimy najazd na zajazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 Podobno zostajesz w tym roku w domu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 Bokserki z przeźroczystym paskiem wzdłuż+nadruk Odkrywca,to jest to! A i pasek nada kontekst odkrywczy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 Z brązowym paskiem lepsiejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 Takowy pasek pojawi się po spożyciu wody z przeterminowanymi tabletkami z wątku obok:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 No właśnie czytałem jakie to ludzie pomysły mają ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 Niektórych ludzi nie da się zrozumieć:)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 Ale paski muszą być trzy lub miast nich ten niewydarzony bumerang... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 W zależności od gustu,taka opcja też istnieje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.