MariO66 Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 Zbliża się pomału sezon wakacyjny więc chciałbym się dowiedzieć co tam ,,nowego,,słychać w Rogowie?Co słychać w Fundacji?Może jakieś nowe wieści lub ODKRYCIA?Jakoś ostatnio wątek stracił na świerzości.Czyżby już wszystko już wiadomo i odnaleziono?A jak tam się czują te obiecane na forum filmiki,wykonywane z latającego modelu...A może ktoś ze znawców tematu i okolic poda jakiś szczegłółowy opis poszczególnych budynków poczynając od wjazdu na teren jednostki w Dźwirzynie aż po wyjazd w Mrzeżynie.Może jakieś foto sat.z opisem lub mapa...PoZdrawiam.
grechu Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Czy coś nowego się dzieje w Rogowie?Od 16 czerwca będę tam na wakacjach.
Wilno Napisano 14 Lipiec 2007 Napisano 14 Lipiec 2007 Witam!13.07.07. nastąpiło w Rogowie otwarcie Wystawy Towarzystwa Miłośników Lotnictwa z Rostocku. Wystawa będzie w Rogowie do 20.09.07. Przedstawia rozwój lotnictwa morskiego w latach 20-tych i 30-tych ubiegłego wieku na wybrzeżu Bałtyku oraz wizje wykorzystania wodnosamolotów w przyszłości.Warto obejrzeć. Początek został zrobiony.
pattern1937 Napisano 15 Lipiec 2007 Napisano 15 Lipiec 2007 Witam!Ja od 30,07 będę w Dźwirzynie, może ktoś ma ochotę pokopać w tych rejonach?
Fulcrum29 Napisano 15 Lipiec 2007 Napisano 15 Lipiec 2007 Ostatnio zainteresowałem się Rogowem, tj. starą poniemiecką bazą. Czy wie ktoś może gdzie dokładnie znajdują się szczątki Dorniera? Z informacji o jeziorze wynika, że w najgłębszym miejscu ma ono nie całe 3 metry ... więc samolot powinien być widoczny??!! Proszę o info:D pozdro:D
woytas Napisano 4 Sierpień 2007 Autor Napisano 4 Sierpień 2007 Bylem, rozmawialem z Mirkiem.Szkoda, ze malo czasu i rodzina na karku...Mirku pamietaj jak bedziesz w Rybniku to daj znac !
Heruss Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 Odwiedziłem Mirka i jego lepsza połowę z rodzinką....MIREK SWIETNA ROBOTA!!!! Wystawa się kreci...teraz to już z górki...Mam nadzieję że jak nastepnym razem Cię awiedzimy" z partyzanta hehe bez zapowiedzi muzeum juz bedzie hulało pełną parą!!!! Dzieki za ugoszczenie. Wrzucam kilka fotek z wystawy.PozdroHeruss
Heruss Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 kurcze ten interfejs dodawania fotek coś szwankuje..
woytas Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Napisano 12 Wrzesień 2007 czy ktorys z kolegow czytal ostatniego komandosa" ?Taki dziwny list od czytelnikow na temat fundacji Rogowo...
amado Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Witam i zapraszam na www.amado.prv.pl strona całkowicie poświecona wspomieniom z JW 2366 w Rogowie w róznych latach jej istnienia - poszukuję żołnierzy którzy tam służyli.Pozdrawiam Jacek.
grechu Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 Woytas czytałem i pomijając wszystko co o fundacji napisano to wychodzi na to, że faszyzm jest propagowany przez WP bo ta kafejka jest częścia WDW Rogowo.A w tamte rejony zawitam w przyszłym roku i cieszę sie zę wreszcie coś można zobaczyć w hangarze.
2faces Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Witam wszystkich odkrywców.Dawno mnie tu nie było.Mam pytanie, czy ten list z komandosa" można gdzieś poczytać na necie?jeżeli tak proszę o link
amado Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Panaowie Rezerwiści??? Czy już sobie nie mamy nic do powiedzenia na temat JW 2366 ? - jeśli tak ... no to ja chyba sie wypisze stąd ;-) http://www.amado.prv.pl Bombardier Jacek Chorążak :-)
macsurf Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 Woytas a jakis skan mozesz z tego komandosa wrzucic ?
woytas Napisano 12 Październik 2007 Autor Napisano 12 Październik 2007 Postaram sie ale nie dzisiaj- musze go najpierw znalezc
macsurf Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 No problem poczekam :) Z gory dzieki za dobre checi :)
Lobo26 Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 Woytas jesli mozesz to podeslij mi skan tego artykulu.Albo chociaż numer to zobacze czy go w czytelni mają.I powiedzcie jak bylo na zlocie ??
woytas Napisano 4 Listopad 2007 Autor Napisano 4 Listopad 2007 szukam i wyparowalo :(2 numery do tylu -wrzesien albo sierpien to byl
Lobo26 Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 Komandos tak ???No to przeszukam nasza garnizonową biblioteke... W razie co to sie odezwę :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.