Gość Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Pewnie do ceny 300 000 zł facet dorzuci żywych żołnierzy SS, którzy tam pracowali nad Wunderwaffe, po 20 000 za sztuke i 80 000 za oficera :))))Maku
Gość Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Ten oficer za 80 000 to chyba musi mieć krzyż żelazny z liściami dębu :)) bo inaczej to się nie opłaca.
Mirass Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Napisano 13 Sierpień 2003 No i jeszcze 5 ton wyngla, coby można było odrazu odjechać
Gość Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Zaraz zaraz jak to odjechac ? A kto bedzie kierował pociagiem ? Gdzie palacz, gdzie i motorniczy ? Tak bez obsługi to będzie musiał spuścić co nie co z tych 300 000.
ms Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 obsluga pociagu liczona osobno, sprzedawca jest jednak na tyle pomocny ze za niewielka doplata zorganizuje ekipe niezbedna do poprowadzenia skladu (znaznaczam, ze jest to sklad z chemialiami" a wiec klaniaja sie przepisy dot. transportu materialow niebzpiecznych:-))
bjar_1 Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Ciekawe tylko ,czy ta obsługa pociągu jest na 100% z Deutsche Reichsbahn" ,bo jak nie to nie ma sensu płacić za innych. I ciekawe czy te wagony są dopuszczone obecnie do komunikacji na sieci PKP...bjar_1 pzdr!
bjar_1 Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Aha najnowsza informacja: tunel kończy się po 900 metrach wielką bramą ,za ta bramą tunel biegnie dalej ,az do samego Berlina ,a co ciekawe nastepna stacja jest/była (niewłaściwe skreślić) pod Kancelarią Rzeszy. Z tego wnioskuję że transport jechał do Adolfa H. Prawdopodobnie były to specyfiki mające pomóc w 1945 roku w utrzymaniu wizji Tysiącletniej Rzeszy" (słynna wónderfaffe)bjar_1
ms Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 na szczescie dziadek sprzedawcy dzialal w konspiracji (mniemma, ze bylo to AK gdyz nie ujawnil zbrodniczemu rezimowi PRL-u informacji o skladzie) i uniemozliwil wyjazd tego transportu - za co mu TYSIACLETNIA CHWALA!
Hartmann Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Zaintrygowany postem udałem się do wróżki.Długo patrzyła w kulę i rzekła.Widzę pociąg - stoi jak napisano.Jest też palacz,chwila , zaraz , kogoś mi przypomina ,momencik".I wróżka popadła w trans.Nagle zerwała się z okrzykiem Wiem,wiem kto jest ta osoba i co jest w beczkach na owym pociągu".Cóż było zrobić , kolejne 100 zł otworzyło wróżce oczy i rzekła Pociąg ów mój panie przewoził największą tajemnicę III Rzeszy - eliksir nieśmiertelności - a ten tam co to udaje palacza to nikt inny jak sam Adolf Hitler " i wróżka zasłabła od upału.Pozdrawiam . Hart
Gość Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Autor oferty sprzedarzy pociągu to taki sam popapraniec i [...cenzura...] jak Mathew vel Rysio , który narobił zamieszania (chyba wszyscy wiedzą) Jugowice - sztolnia 4 . Bocian, wielka prośba usówaj to odrazu gdy tylko sie pojawiPZDR Bobi
Krisga Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 zaraz zaraz ...a po ile jest kilogram złomu ...lokomotywa i cztery wagony troche wazą !!! w jakich czasch zyjemy , żeby PKP posuwało sie do takich metod pozbywania sie taboru :)coś mi tu pachnie kolejną afera ?! :):):):):):) A TERAZ POWAŻNIE .Sprzedawco pociagów podeślij jakieś zdjecie !!!
1AIR1 Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Zdaje się że niestety ten Pan nie podeśle nam żadnego zdjęcia.Pewnie jako duch" nie może przedostać się w tej chwili do naszego wymiaru czasowego.Szkoda mi takich ludzi,myślę że trzeba im pomóc - przynajmniej duchowo".
polsmol Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 A może by tak starsze metody terapeutyczne. Pod ścianę i ......
Magach7 Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 Gadałem wczoraj przy piwku z typem, który twierdzi, że wie gdzie jest niemiecki pociąg we wnętrzu góry wypełnony amunicją i z zaminowanymi drzwiami :-) Najciekawsze jest to, że podał mi nazwę miejscowości i prześle mi plany i zdjęcia tego pociągu :-) Jak wrócę do Wawy (teraz piszę z plaży) to coś więcej napiszę- hehe może być ciekawie.
Mathew Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 Do bobi :...no i jak piszesz „usuwaj” ? ...jak piszesz „od razu „ ? ...no jak bobi ? Mathew vel Rysio
Gość Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 Do Mathew !! Człowieku, puknij sie w łepetynke zanim mi zaczniesz wypominać błędy ortograficzne . Forum Odkrywcy nie jest kółkiem polonistycznym więc jeżeli niemasz zamiaru zamiaru wytłumaczyć sie ludziom że zrobiłeś sobie z nich jaja to nie udzielaj sie wogóle bo robisz z siebie tylko durnia i nie jesteś wogóle wiarygodny tutajPZDR Bobi
Gość Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 ... i jeszcze jedno Mathew . Sprawdż sobie w słowniku zanim zaczniesz wytykać błędy ( odrazu ) matole. Więcej z tobą nie mam zamiaru prowadzić korespondencji bo nie dorastasz tu co niektórym do pięt.PS. W dalszym ciągu oczekuje sprostowania jeżeli chodzi o kopanie (sztolnia 4)
Peter Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 Cosik mi się zdaje, że znowu kłania się 65-y kilometr. Jezusicku !!!!!!
Krisga Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia .....GDZIE SĄ ZDJĘCIA??????..pokazowy przykład powiedzenia o psie ogrodnika!!!
Mi.Der Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 Zdjęcia?... na co Ty liczysz: przecież najpierw ten pociąg musiałby istnieć ;-)
Magach7 Napisano 18 Sierpień 2003 Napisano 18 Sierpień 2003 Do mnie te teksty o zdjęciach? Jesli tak to dopiero do domciu wróciłem a tamten typ został jeszcze nad jeziorkiem więc nie mam skad ich wziąść! Mieszka ode mnie 1 kilometr wiec jak je ma to je zdobędę!Pozdrawiam M7
pepe Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 jest fotka -po prostu rewelacja. Zapewne jest to pociag H.himlera ;o)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.