Khorne Napisano 8 Maj 2006 Autor Napisano 8 Maj 2006 Witam. Jesli ktoś jest zainteresowany tego typu sprzętem to na złomie w Woli Rębkowskiej (koło Garwolina) stoi niekompletny czołg w niedługim czasie postaram sie zmieścić jakieś fotki.
jacenty2004 Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 Racja!!! Gdyby był w jakimś bagnie, to wszyscy by się interesowali, ale jak już jest na złomie to niech jedzie do huty!!!
jaca2003 Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 Jacenty a jak sobie wyobrazasz akcję na złomie?Końserwator?-a kto go tam wpuści i czy może on wydac papier na taki czołg?Wydobycie ze złomu?-a jak sa tam grozne psy lub straszny własciciel?No i jeszcze cena jak zwietrzy zainteresowanie to raczej nikogo nie będzie stac.pozdrawiam
blezor Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 Pokaz go na fotkach,zobaczymy co to takiego-pozdrawiam
pokemon Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 Wielkie mi rzeczy. Zadzwońcie na byle pierwszy złom i spytajcie: Kupi Pan czołg?Odpowiedź będzie taka: A przyjeżdżaj Pan!I to nie żart. Biznes jest biznes.Ze dwa miesiączki temu oglądałem taką prowokację w telewizji z ukrytą kamerą, przy okazji tego jak buchnęli gościowi T-34 z prywatnej działki. Znaleźli oczywiście później na złomie, ale już pociętego. Więc redaktor dokumentu poszedł dalej i właśnie zrobił tak jak napisałem. Jakież było zdziwienie, kiedy dla kupującego nie miało to żadnego znaczenia tj. nie pytał jaki to czołg, jak duży, a przecież mógł być np. uzbrojony itd. tylko: Przywoź Pan, płacimy gotówką. Więc poszedł jeszcze dalej i pojechał na miejsce potwierdzić, czy napewno, bo telefon, to telefon (wiadomo wkręcają) i znów to samo, tyle że już facetowi buźkę zamazali żeby był nierozpoznawalny i głos mu zmienili. He,he. Pozdrawiam :-)))
Duncam Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 PATRON, napisz coś więcej o tym Shermanie! Ile go zostało, jaki kawałek, widziałeś go?Mieć w polskiej kolekcji muzealnej M4A2 to byłoby coś.
tadek80 Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 jak macie podwozie to info do mnie wiem gdzie jest wieża (poza polska ale można ją załatwić) ... a ja się pytam gdzie jest konserwator ?? jak tak dalej pojdzie to znajdziemy polskiego renaulta 17
wars98 Napisano 10 Maj 2006 Napisano 10 Maj 2006 Duncam. Jak dobrze się poszuka to się znajdzie i całego Shermana. Cierpliwości... Ruskie trochę tego u nas zostawiły. ;)
Boruta Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 Poszukaj na forum, coś tam kiedyś ktoś wyciągnął. Prawdę mówiąc, to chyba nie wiadomo co do końca.Pozdrawiam
tommyfinger Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 To nie jest czołg,jest to radziecki ciągnik artyleryjski.
M40 Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 Ta, najpierw wszyscy krzyczą, jak to by chcieli mieć chociaż lufę, a teraz to wszyscy mówią: Lipa!" :P
Cronos Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 A tak w sumie to z kąd wpadliście na pomysł ze to Sherman?? Dla mnie to tylko żart Patrona:P
Marek J-23 Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 tak wogóle to fajny materiał na zrobienie jakieś repliki,sam bym to chętnei kupił,ale cena przy tej wadze to pewnie będzie ok 10000zl.
Grendel Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 Bardzo ladne podwozie ciagnika artyleryjskiego AT-L.Zachowal sie jakis w Polsce?PozdrowieniaGrendel
jozfig Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 Radar rozpoznania artyleryjskiego SNAR-2 na podwoziu ATL w muzeum wojsk rakietowych i artylerii w Toruniu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.