Skocz do zawartości

Resztki czołgu

Khorne

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Jesli ktoś jest zainteresowany tego typu sprzętem to na złomie w Woli Rębkowskiej (koło Garwolina) stoi niekompletny czołg w niedługim czasie postaram sie zmieścić jakieś fotki.
Napisano
Jacenty a jak sobie wyobrazasz akcję na złomie?Końserwator?-a kto go tam wpuści i czy może on wydac papier na taki czołg?Wydobycie ze złomu?-a jak sa tam grozne psy lub straszny własciciel?No i jeszcze cena jak zwietrzy zainteresowanie to raczej nikogo nie będzie stac.
pozdrawiam
Napisano
Wielkie mi rzeczy. Zadzwońcie na byle pierwszy złom i spytajcie: Kupi Pan czołg?
Odpowiedź będzie taka: A przyjeżdżaj Pan!
I to nie żart. Biznes jest biznes.
Ze dwa miesiączki temu oglądałem taką prowokację w telewizji z ukrytą kamerą, przy okazji tego jak buchnęli gościowi T-34 z prywatnej działki. Znaleźli oczywiście później na złomie, ale już pociętego. Więc redaktor dokumentu poszedł dalej i właśnie zrobił tak jak napisałem. Jakież było zdziwienie, kiedy dla kupującego nie miało to żadnego znaczenia tj. nie pytał jaki to czołg, jak duży, a przecież mógł być np. uzbrojony itd. tylko: Przywoź Pan, płacimy gotówką. Więc poszedł jeszcze dalej i pojechał na miejsce potwierdzić, czy napewno, bo telefon, to telefon (wiadomo wkręcają) i znów to samo, tyle że już facetowi buźkę zamazali żeby był nierozpoznawalny i głos mu zmienili. He,he.
Pozdrawiam :-)))
Napisano
PATRON, napisz coś więcej o tym Shermanie! Ile go zostało, jaki kawałek, widziałeś go?

Mieć w polskiej kolekcji muzealnej M4A2 to byłoby coś.
Napisano
jak macie podwozie to info do mnie wiem gdzie jest wieża (poza polska ale można ją załatwić) ... a ja się pytam gdzie jest konserwator ?? jak tak dalej pojdzie to znajdziemy polskiego renaulta 17
Napisano
Duncam. Jak dobrze się poszuka to się znajdzie i całego Shermana. Cierpliwości... Ruskie trochę tego u nas zostawiły. ;)
  • 4 weeks later...
Napisano
Ta, najpierw wszyscy krzyczą, jak to by chcieli mieć chociaż lufę, a teraz to wszyscy mówią: Lipa!" :P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie