Gość Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Na stronie internetowej MON-u jest informacja że Muzeum Broni Pancernej w Axvall przekaże swojego TKS dla Muzeum Woj. Polskiego w Warszawie.Aby jak najszybciej. To byłby 2 czy 3 w Polsce? Pożyjemy zobaczymy.
Marek Jaszczołt Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Nie licz na ten egzemplarz :-( Poczekaj, może Anwenoit się odezwie bo był w tą sprawę zaangażowany.Pewnie nikt ze strony MWP tutaj nie zagląda, co by mógł przedstawić swoje stanowisko :-(
akagi Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Marku, weryfikujemy tą informację, ale chwilę to potrwa. Fakt, jest na stronnie MONu i MON się pod tym podpisał........
Marek Jaszczołt Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Jacku, sugerujesz że ten wątek powinien nazywać się TKS Axvall - Reaktywacja? ;o)
akagi Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Wiesz co, mnie juz nic nie zdziwi , nawet TKS-Reaktywacja :))))))))))...Od piatku w kinie za rogiem .....:)
Hartmann Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Wbrew wszystkim narzekaniom sprawa z TKS-em z Auxwall jednak idzie do przodu.Poczekajmy cierpliwie , może tym razem sie uda.Hart
Marek Jaszczołt Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 No to było pięknie:TKS Fundacji,TKS MWP,TK-3 Kęszyckiego.(nie wspomnę o replice)Już sobie wyobrażam za zjazd gwiaździsty tankietek w MWP (bo zostanie statycznym eksponatem) za jakieś 10 lat. No dobra to tyle fantazji na dziś.Marek
bjar_1 Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Niedługo będzie można powołać do życia Grupę Rekonstrukcyjną np. 51 Samodzielnej Kompanii Czołgów Rozpoznawczych :)Oby jak najwięcej wrzesniowego" sprzętu tam ,gdzie powinien być-w Polsce.pzdr bjar_1
yoony Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 tylko zeby mial opiekuna anie stanowil parkiet taneczny dla rdzy
Marek Jaszczołt Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Jotesjeżeli nikt z fundacji TKS się nie ujawnił tutaj (a prawdopodobnie czytają to forum również) to wyraźnie im wygodniej nie informować szerokiej publiczności ze swoich działań i zamierzeń. MarekP.S.Żeby nie było - nie jestem zwiazany żadną fundacją, ot kiedyś sobie trochę porozmawiałem z kimś tam działącym.
jotes Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Wolę się nie domyslać czym zajmuje się Fundacja, której jest wygodniej". Zeby się za bardzo nie podniecać, z mojej strony EOT. Pytałem, bo myślałem, że może coś przeoczyłem.Pzdr,jotes
pomsee Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 A moze ktos wie czy TKS fundacji" znajduje sie juz w Polsce.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.