Skocz do zawartości

jazu chryste moj aortografia jest naprawde wygurowna

kopijnik2

Rekomendowane odpowiedzi

taki tekst jak w tytule znalazłem na jednym z wątków

...jazu chryste moj aortografia jest naprawde wygurowna...

uważam, to za bardzo interesujące odkrycie, które zapewne zainteresuje kolegów.
Domniemuje występowanie takich skarbów" w okolicy, życzę powodzenia.
Darznet.

A na agresywnych to mówi się, że ma zespół ADHD, a na bezczelnych to asertywność. Takie czasy. Ja chodziłem do szkoły w mudurku z tarczą, obowiązkowo obuwie zmienne - trampki, każdy poniedziałek rano apel w SP, w LO co miesiąc itp. Nie było takiej rewii mody. A teraz to same prawa gamonie mają, żadnych obowiązków. To się należy, to...

pzdr woyta

niestety takie czasy ja musiałem sie czaic w szkole z długim włosami i choziaz uczyłem sie dobrze dopadli mnie i niestety fryzjer,teraz jak ide na wywiadówke do syna to mi rece opadaja nie chodzi mi o uczniowtylko o nauczycieli młode siusiary po uniwerkach (wychowaczyni syna jest po KUL-u i uczy religi) bez zadego przygotowania ida uczyc a kiedys nim nauczycielka zaczeła uczyc musiała odbebnic ze 3 latka w swietlicy pozdro

Wychodzi bezstresowe wychowanie. Gdy oglądam asz kwiat młodzieży" na ulicy, to widzę, że rośnie pokolenie debili, narcyzów i egoistów. Po co szkoła jak można dostać kase od starych albo stuknąć w głowę babcię i już jest forsa. Fala w podstawówkach, bezmózgi na stadionach i pod klatkami, kretyni internecie...Szok. Ostatnio korzystałem z kafeii internetowej. Siedziało tam paru 10-12 letnich szczyli, którzy sadzili takie bluzgi, że nawet w armii, rzadko sie tak mówio. A ich rodzice maja w d...ie, gdzie są dzieci.

Nikt tu nie ma zamiaru kogoś obrażać. Niekiedy można zaobserwować gonitwę myśli". Człowiek chciałby przekazać coś za szybko w stosunku do zdolności percepcji jego zmysłów. To jak praca na starym komputerze - wrzucało się dane i komp obliczał godzinami. A programista szedł na kawę czy papierosa. Było to denerwujące. Zresztą czytałem ostatnio artykuł o sensie czytania i pojmowania czytanego tekstu obarczonego podobnymi błędami literowymi czy ortograficznymi jak w tytule. Właściwie najważniejszy w tym jest początek i koniec wyrazu, w środku może być byle co. Mózg opracowuje to na zasadzie uzupełniania luk logicznych i wychodzi to co autor tekstu miał w zamyśle. Może stary już jestem i przykładam znaczenie do estetyki czytanych tekstów. Koledze chodzi o fakt przekazania myśli bez względu na jej formę. I tu można by włączyć profesora Stanisławskiego z jego wykładem o wyższości treści nad formą czy odwrotnie. Trochę przynudzam, ale może to ta pogoda :( Jak nie śnieg to deszcz. Boczne gruntowe drogi to jedno wielkie bajoro i błoto.

pzdr woyta

Polish, naprawde nasadziles tyle bykow w tych kilku slowach? Moge powiedziec tylko: jazu chryste twoj aortografia jest naprawde wygurowna". Jesli masz taka srednia ze swoja ortografia, to chyba chodzisz do szkoly specjalnej im. Kubusia Parchatka. I pewnie jestes prymasem w klasie?:P Srednia liczy sie dzielac sume ocen przez ilosc przedmiotow a nie tylko dodajac;)

Zaświadczenie od lekarza o którymś z dys- lub ADHD - ok. 200 pln.

Słownik ortograficzny - ok. 10 pln.

Dobre wychowanie i podstawowa znajomość ortografii - BEZCENNE.

Jak świat światem, najlepszym lekarstwem na w/w był ojcowski pas i linijka belfra.

...to
p r z y w i ą ż
albo się postaraj...

Nie wiem jak inni koledzy, ale ja lubię polski język.
Pisz po polsku.
Używaj ogonków" (nie - ogonkuf"), spacje - staraj się stawiać po wyrazie (a nie w środku), przecinek przed spacją (jeżeli trzeba).
Nie starając się, to tak jak byś podawał do przywitania brudną rękę.
Bądź sobą, ale szanuj i Czytających.

Najlepszego

Nie przywiązywanie uwagi do tego w jaki sposób pisze się na kompie w ojczystym języku i to w dodatku na publicznym forum można porównać do bekania i puszczania głośnych bąków przy jedzeniu. Ani w domu, ani w restauracji nie robi się tego bez względu na okoliczności, bo świadczy to o kulturze. Co ja mam sobie pomyśleć skoro Niemiec, który ożenił się z Polką i mieszka tu parę lat pisze do mnie maile po Polsku nie robiąc takich byków jak Ty ...ja sobie myślę ,że ten Niemiec po prostu szanuje mnie, mój kraj i mój język

A ja czuje sie obrazony tym ze ktos pisze Dysgrafia, dysortografia, dysleksja... Debilizm, ot co!" Panowie ja tez mam dysortografie i naprawde to nic fajnego, troche szacunku dla innych.
Jeszcze jedno, aświadczenie od lekarza o którymś z dys- (...) - ok.200 pln" a ja zawsze myslalem ze od tego jest pedagog,

Szanowny kolego Michalczewski.
Ukłon w Twoją stronę, bo jeśli faktycznie masz to o czym piszesz, to albo sobie świetnie z tym radzisz, albo wiesz do czego służy opcja Narzędzia Sprawdzanie" w Wordzie.
Tak czy inaczej zadajesz sobie trud, aby Twoje pismo było przejrzyste i czytelne, czego nie da się powiedzieć o paru innych użytkownikach tego forum.

Co do tego zaświadczenia, pewnie wiesz lepiej, przepraszam za pomyłkę i obiecuję poprawę ;-)

A prosiłem" w wytycznych" aby młodzi stażem najpierw czytali a potem pisali.

Co do dyspochodnych przypadłości to żyjemy w XXI wieku, istnieją darmowe słowniki, darmowe kombajny biurowe, słowniki internetowe gdzie można sprawdzić poprawnośc tekstu przed jego umieszczeniem.

Staranność w wyrażaniu myśli jest pewnego rodzaju wyrazem szacunku dla innych.
Wystarczy już tego plastikowego trendu.

Myślę że wszystkim nie chodzi tu o drobne potknięcia, interpunkcje czy popularne byki.
Chodzi o skrajne kaleczenie języka.

Jak pisałem robimy też wyraźny podział, forum główne i fora tematyczne są pod ochroną.
Nie macie nic do powiedzenia w tematyce wątku nie piszcie.

Chcecie pokasztanić"? kasztańcie w dziale towarzyskie.

NIE BĘDZIE DYSKUSJI ANI WYJAŚNIANIA NIKOMU DLACZEGO.

Jeżeli ktoś nieakceptuje takiego obrotu rzeczy to informuje że nie ma w tym kraju powszechnego obowiązku uczestniczenia w życiu tego forum.

ludzie drodzy ja pisze szybko a nie tak jak co niektórzy
siedzą i pytają się całej rodziny jak pisze się to słowo.
A wy jak nie macie co robić zarejestrujcie się na forum kłutnie bo w tym jesteście najlepsi,a i kto tu mówi o szacunku czy ktoś pisząc o mnie nieuk czy debil miał jakis szacunek,nie ma bociana i myślicie,że każdego można wyzwać

Ps.
mowisz ,ze niemiec pisze do ciebie z zasadami ortografi,bo nie wie czy jak ich nie napisze to go zrozumiesz,
I jeszcze raz bardzo proszę z SZACUNKIEM DO MNIE I DO INNYCH...bo to ,że nie pisze ortografi nie oznacza ,żę nie mam do was szacunku

Doceń to ,że starsi cierpliwie Tobie tłumaczą , a nie jak powinien zrobić Twój ojciec ,przełożyć przez kolano i złoić dupsko.
Na dzień dobry zrypałeś Landminera (który jest guru w temacie łusek),jak burą sukę, a teraz zamiast zamknąć dziób i przeprosić,pyszczysz.
Kojarzysz mi się z:http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=22922
Dziwię się ,że Cię jeszcze nie uciszono.

j35 zrypałem Landminera ale to było dawno na innym forum i temat ten jest juz dawno skończony,nie zrypałem go na tym forum więc się nie czepiaj,przeprosiłem dawno Landminera
nie wiesz to się nie czepiaj co ztego ,ze jestem młody myslisz ,ze zemną mozesz jak z suką jechac
I co z tego ze Landminer to guru w łuskach i co bogiem jest?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie