Skocz do zawartości

rozpoczecie sezonu kopania

buba211

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam
Dziś w scyzorykowie" znów dowalił śnieg!!!!Naukowcy" mówią że jest ocieplenie klimatu...Planety im się pop...CHYBA NA MARSIE JEST TO OCIEPLERNIE!
Pozdrawiam
Zwierz
Napisano
Wielkopolska tez jeszcze zmarznięta :( więc z utęsknieniem czekam wiosny i ocieplenia kiedy moja Ultra-2 straci dziewictwo... :)
Pozdrawiam ciepło bo nadal zimno!
Napisano
W Olsztynie jest teraz +2, ale na noc nadają -6 stopni:-(. Jedyna w tym wszystkim pociecha, że w ciągu dnia ubywa po trochu śniegu i na osłoniętych zboczach pagórków i wszelkiego rodzaju skarp prześwituję już goła ziemia.
Pozdrawiam...
Napisano
Boruta,popytałem (choć 100% pewnosci nie mam)o zbieranie zrzutów jeleniowatych.To nie jest zabronione ,chyba ze dotyczy to rezerwatów przyrodniczych etc.w takich miejscach zakazane ustawowo jest nawet zerwanie jagódki.
Napisano
No nie wiem, nowa ustawa o przeciwdziałankiu kłusownictwu mówi o rejestracj takich rzeczy, przynajmniej był w zeszłym roku miesiąc abolicji.
Pozdrawiam
Napisano
Witam,wszystkich poszukiwaczy ja też czekam na wiosne ,
ale na mojich terenach też jest mrozno i twardo,czy przypadkiem jest ktoś z nad morza,może da sie pochodzić na plaży na Mierzeji Wiślanej za zgubami wczasowiczów.Czekam na post .Pozdrawiam !!!!!!!!!!.
Napisano
Witam!

A w okolicach Gdyni piękna odwilż (3-5C) szkoda że niestety w nocy marznie. W lesie 3-5 w niektórych miejscach do 10cm śniegu. Jeśli nie dopada to w przyszłym tygodniu, a może i w niedzielę sezon czas rozpocząć :-D

pozdrawiam
wilhelm6
Napisano

Ludzie już można :-)))) znaczy sie u mnie nie wiem jak u was ????
Na marginesie wiem że to nie dział identyfikacja" ale proszę o nią

pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie