a.korbaczewski Napisano 1 Marzec 2006 Autor Napisano 1 Marzec 2006 Pytanko mam: Gdzie w Krakowie jest jakas giełda staroci na kształt warszawskiego Koła, gdzie możnaby jakieś fanty kupić. Bardziej wykopkowe rzeczy a nie meble i dzieła sztuki. Jakies drobiazgi i fragmenty, po cenach dla ludu a nie dla dewizowców.
lokfan Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 Ulica Grzegórzecka hala targowa obok lodowiska, w niedziele rano.Co do cen to bywa różnie!Pozdrawiam!lokfan
rav79 Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 Gdzie w Krakowie giełda staroci jest?"nieprwidłową kolego składnie masz ;)
ms Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 koledze dajcie spokój już...co do giełdy w Krk - coś się przymierzają aby ją zlikwidować, przynajmniej w tym miejscu.Nastawienie sprzedających: głównie na tych co mają duzo i nie zal im wydać duzo niekoniecznie na cuda.
a.korbaczewski Napisano 1 Marzec 2006 Autor Napisano 1 Marzec 2006 Jestem z Warszawy, jesli chodzi o mnie.Dzięki za adres.
Hartmann Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 Do Krakowa nie ma sensu jeździć.Jestem tam praktycznie co tydzień - chyba już z przyzwyczajenia.Lepiej jechać raz na miesiąc Bytom niż 4 razy w Kraków.Hart
kiler p Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 Niekoniecznie Hart, czasem zdarzaja sie prawdziwe smaczki w alei gruzlikow". Moje najlepsze zdobycze stamtad:-latarka Elektrodyn" w pelni sprawna nawet z tekturka w srodku: 12 zl,-kalendarzyk kieszonkowy na 1939 oprawiony w skorke (prawie czysty - kilka wpisow olowkiem): 8 zl;Prozno szukac takich cen na Allegro ;-).
Towarzysz Iwan Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 Ja dostałem za 40zł radziecką czapkę z lat 50/60, z przebitką na koniec 80 - czasami chodzą po 100zł na allegro :PO ile mnie pamięć nie myli to były manierki kawalerysjkie wz.31 (10zł), manierka carska (tyle samo) i mnóstwo innych rzeczy :P
elektrit1 Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 Jest też na tym placu co giełda elektroniczna.
t13 Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 No na tą na giełdzie elektronicznej to zapraszam tych którzy zarabiają w euro dla mnie tam są ceny chore. Jeśli chodzi o Halę Targową to ktoś chyba w poprzednim poście mówił bytom lepszy .Mieszkam 2 ulice od giełdy pod Hala a jestem tam 1 na miesiąc nic ciekawego.Pzdr
a.korbaczewski Napisano 1 Marzec 2006 Autor Napisano 1 Marzec 2006 w Wawie na Kole tez już nie tak jak kiedyś.
01111977 Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 Gielda staroci odbywa sie rowniez z tego co pamietam co sobote na starym kazimierzu(dzielnica zydowska)na placu Handlowym.tam zdarza sie wylowic prawdziwe unikaty.Powodzenia zycze
wodzu_ Napisano 11 Grudzień 2013 Napisano 11 Grudzień 2013 Plac nowy cały tydzień (Kazimierz)ul. Grzegórzecka (hala Targowa)co niedziela. giełda elektroniczna (Bronowice)Niedziela. Pozdrawiam wodzu.
viator01 Napisano 11 Grudzień 2013 Napisano 11 Grudzień 2013 Na Kazimierzu w sobotę od rana najwięcej chyba można wyciągnąć.
Erih Napisano 11 Grudzień 2013 Napisano 11 Grudzień 2013 Grzegórzki to raczej zawodowi handlarze ( czasem coś ciekawego się trafi u lumpów w bocznych uliczkach) Kazimierz to głównie szmateks, najlepsze trafienia ostatnio są na Balicach- tyle że niekoniecznie u zawodowych handlarzy na hali, a wśród szrociarzy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.