jazlowiak Posted January 13, 2006 Author Share Posted January 13, 2006 W następna sobotę czyli 21 stycznia - 14 DH imienia 14 Pułku Ułanów Jazłowieckich z Sochaczewa idziemy prze Pusczzę Kampinowską, aby zaznać smaku potu, krwi i łez piechura. Trasa wieść będzie przez Sieraków, Truskaw, Roztokę.... Zapraszamy...babulewicze@hot.plMarek Babulewicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
jazlowiak Posted January 13, 2006 Author Share Posted January 13, 2006 Czy wytrzymam:-) To ja Marek Link to comment Share on other sites More sharing options...
jazlowiak Posted January 13, 2006 Author Share Posted January 13, 2006 Mam ochote przeżyć.... to sam..... jazlowiak Link to comment Share on other sites More sharing options...
jazlowiak Posted January 13, 2006 Author Share Posted January 13, 2006 nie płacz malutki - służba w kawalerii nie jest łatwa - dojdę nawet na rzęsach - Fijołek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubenfurer Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Sexy zadarty nosek ma twoja niunia:)pozdrawiampowodzonka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiku Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Te fotki to ze zgrupowania kondycyjnego" przed marszem? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
revolt Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 czy pułk ułanów z Sochacewa powrócił?? jesli tak to czekamy na fotki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akagi Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 chyba żyją, w każdym razie odzywali się......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jazlowiak Posted January 23, 2006 Author Share Posted January 23, 2006 Doszli my tylko do Roztoki, po 23 km się poddalismy, było minus 20 i szlaki były w kopnym sniegu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revolt Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 eeeee panowie lipa:( ja wczoraj poszedłem do baru wypiłem piwo i wróciłem było -27 C , szlaki też okropne po przeciez zima jak co rku zaskoczyła drogowców:) ok a tak serio to gratuluje!!!! zapodajcie jakieś fotki. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
d007 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Toście w piechocie chyba nie służyli Panowie ;/My bunkrowi bandyci w niedziele wieczorem zrobiliśmy 25 km w minus 22 stopniowym mrozie, pieszo przez las w polskich desantach" i bardziej sie spociliśmy niż zmarzliśmy :DAle i tak moje gratulacje dla śmiałkówPozdrawiam d007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boruta Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 To chyba całą noc łaziliście.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benny Hill Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Puszcza jest KampinOSKA, a nie KampinOWSKA!!! ;-)Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
feeder Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Z szaconkiem, ale se zaryczę: ...PIECHOTA, TA SZAAARA PIECHOOTA!!Kawaleria pewnie w sztylpach i tym podobnych ustrojstwach sobie spacerowała i nie dziwne że wymiękła ;-)Kawalerzyści rzadko dokładnie onucki zwijali. Jak już ktoś powiedział: piechur ma cały rozum w nogach, kawalerzysta - w końskiej... trochę wyżej.Pozdrawiam i jestem pod wrażeniem (pieszego marszu?). Dajcie chociaż kilka zdjęć. Młode wojsko patrzy, ono się uczy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.