Skocz do zawartości

Marsz śmierci dla GRH

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W następna sobotę czyli 21 stycznia - 14 DH imienia 14 Pułku Ułanów Jazłowieckich z Sochaczewa idziemy prze Pusczzę Kampinowską, aby zaznać smaku potu, krwi i łez piechura. Trasa wieść będzie przez Sieraków, Truskaw, Roztokę.... Zapraszamy...
babulewicze@hot.pl
Marek Babulewicz
  • 2 weeks later...
Napisano
eeeee panowie lipa:( ja wczoraj poszedłem do baru wypiłem piwo i wróciłem było -27 C , szlaki też okropne po przeciez zima jak co rku zaskoczyła drogowców:) ok a tak serio to gratuluje!!!! zapodajcie jakieś fotki. pozdrawiam
Napisano
Toście w piechocie chyba nie służyli Panowie ;/

My bunkrowi bandyci w niedziele wieczorem zrobiliśmy 25 km w minus 22 stopniowym mrozie, pieszo przez las w polskich desantach" i bardziej sie spociliśmy niż zmarzliśmy :D

Ale i tak moje gratulacje dla śmiałków

Pozdrawiam
d007
  • 3 weeks later...
Napisano
Z szaconkiem, ale se zaryczę: ...PIECHOTA, TA SZAAARA PIECHOOTA!!
Kawaleria pewnie w sztylpach i tym podobnych ustrojstwach sobie spacerowała i nie dziwne że wymiękła ;-)
Kawalerzyści rzadko dokładnie onucki zwijali. Jak już ktoś powiedział: piechur ma cały rozum w nogach, kawalerzysta - w końskiej... trochę wyżej.
Pozdrawiam i jestem pod wrażeniem (pieszego marszu?). Dajcie chociaż kilka zdjęć. Młode wojsko patrzy, ono się uczy!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie