pika Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2005 Witam wszystkich,tej nocy skradziono mi całą kolekcje:około 100 klamer do pasa oraz około 30 emblematów z pierwszowojennych nakryć głowy,także troche drobiazgów,niektóre z emblematów były unikatowymi na skalę kraju,załączam zdjęcia,wszystko co na nich jest zginęło,zdjęcia nie są najlepszej jakości,ale tyle mi pozostało.Może kiedyś coś wyjdzie na rynek kolekcjonerski.Jeżeli ktoś kiedyś się spotka z którymś z eksponatów to bardzo prosze o kontakt:pika10@poczta.fm lub 502382876 Michał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pika Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pika Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 To sukinsyństwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Wspołczuję!Czy zgłosiłeś już i czy oprócz kolekcji coś innego zginęło?Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 straszny prezent :/ okropny !! współczuje i licze że znajdą tych łachów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Jeszcze w Wigilie, to draństwo, też mam nadzieję że znajdą sprawców i rozprawią się z nimi wyjątkowo bezlitośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Wspolczuje.Dodalem info i link do tego watku na 3 forach zagranicznych. Moze choc troche to utrudni sprzedaz calosci kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 I to jeszcze w Wigilje.Współczuje , faktycznie można się załamoac.I jak tu na forum prezentowac swoje zbiory jak takie dziadostwo chodzi po tym swiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Faktycznie, niezłe masz święta..Poprawiłem Ci fotki - żeby było coś widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 bardzo ładne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz1977 Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Cześć. Pamiętam te fotki z wątku : Carskie i pruske wykopki 1 wojny!!!". Podziwiałem je pełen zachwytu. Szkoda, że pozostały Tobie tylko zdjęcia. Piękna kolekcja. Ciekawe co dalej się z nią będzie działo. Oby wróciła do właściciela. Pozdr i współczuję wz1977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Wniosek,o jednego kolesia za duzo wpusciles do domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dre Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Pozdrawiam Z mojej strony również możesz liczyć na czujne oko -w razie pojawienia się gdzieś przedmiotów masz cynka NARA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek P Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 A ja bym ci zalecal sledzenie aukcji internetowych, mysle ze wczesniej czy pozniej cos tam wyplynie. Jesli znasz dobrze swoja kolekcje - bedziesz mogl latwo zidentyfikowac.Ale smutno, ze takie rzeczy maja miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruku Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 bardzo wspolczuje, ogromna strata. najgorsze jest to, ze chyba byl w to zamieszany ktos kto widzial kolekcje, wiedzial gdzie sie znajduje i znal jej wartosc. az strach pomyslec.pozdrawiam i zycze szybkiego wykrycia sprawcow oraz powrotu kolekcji na wlasciwe miejscekruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 mozesz na mnie liczyc obserwuje na aukcjach 1 wojenne fanty i bede mial oko A wiem co czujesz bo rok temu mialem to samo ale wierz mi nie zrobil to ktos z ulicy trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 dzisiaj naq alegro wyplynela blaszka pruska zelig zobacz moze to twoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Wspulczuje ja tutaj ukrywam jak najlepjej polowkke niesmiertelnka zeby nieukradlli a to taka piekna kolekjca!!!!NIech dorwa tych zlodzieji i powiesza na drucie kolczastym.Tylko to zginelo czy sprzet elektroniczny jakis???A do oberta to nie kolekcja zeliga tylko pika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 tak rzeczywiscie pika sorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 http://www.allegro.pl/search.php?string=klamra&category=691&country=1&p=1Moze tu jest gdzies twoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Masakra... pamiętałem te klamry z wątku ,który podał kolega Wz1977. Ktoś Ci musiał nieźle ich zazdrościć i wiedział po co wleźć do Cidomu... Współczuję szczerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.