Bartek93snk Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 blo39 napisałeś tak: bo poradnik nie jest dolaczany joya kupisz juz za 20zl na usb.chodziło mi o poradnik do gry. Grę kupiłem orginalną a nie joystick. O joystick to ja kupie za 8 dych coś bo taki fajny ;] 12 przycisków ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 do gry poradnik nie jest dolaczany nie zrozumiales bo piszę chaotycznie poczwicz na edytorze szybkich misji . teraz bede kupowal il 2 1946 do niego jest poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek93snk Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Aha. Mam problem jeszcze jeden. Mój brat nie może stworzyć własnego osobnego pilota. Nie może zagrać żadnej misji a gdy ustawia przyciski to jak wyłączy i włączy iła to mu się znowu wykasowywują (czy jak to się piszę). Też miałem ten problem i go wyeliminowałem ale nie pamiętam jak to zrobiłem. Może mi ktoś pomóc? Znaczy mojemu bratu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek93snk Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 A dokładniej teraz mi powiedział, jak klika na misję, albo na pilota (może jedynie na ustawienie przycisków i hardware setup czy jak to się zwie) to się nic nie dzieje po prostu może klikać tu cytuje do zasranej śmierci". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaworskitom Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Latam na Sturmoviku od jego pierwszej premiery w Polsce czyli chyba od 2001 roku.Mam wszystkie jego wersje wraz z najnowszą 1946 i jak narazie uważam, że jest to najlepszy z symulatorów jakim kiedykolwiek latałem (inne to CFS2,3,4, LOOK ON i inne mniej znane).Latanie na symulatorze oczywiście, że nie może się obejść bez odpowiedniego joystika, ja używam Saitek X52(narazie bez orczyka-pedałów, ale może kiedyś-kto wie). Oczywiście joy nie musi być tak wypasiony jak X52, ale uważam, że powinien być 3D (Logitech Extreme 3D- w miarę przystępna cena ok. 100 ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek93snk Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Nie wiem, czy ktoś to czyta, ale a nóż przeczyta to nasz znawca jaworskitom i odpowie mi na pytanie, a mianowicie: Jak mam niby określać vektor 090-> proszę o kierunek do bazy. Jak mam do niego dotrzeć. Gdyż gram na poziomie realistic i jak wiadomo tam nie ma takiego czegoś jak ikony na mapie ani tym podobne. I Jak mam ten vektor ustawić, patrzyłem na wskazówki na panelach w kokpicie (jak kolwiek się to pisze :D ) i nic po prostu nie wiem, nie rozumie. Mile widziane screeny. I czy znacie jeszcze jakieś inne forum (aktywne) o tej grze. Z góry dzięki, można odpisać na gg: 3036953. Z góry dzięki jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Vector 090 czyli azymut 90, czyli dokładnie na wschód... 0 = północ, 180 = południe, 270 = zachód. Plus wszystkie kierunki pośrednie oczywiście. Chyba jest tam gdzieś kompas w polu widzenia? :-) PzdrGrzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek93snk Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Dzięki wielkie, teraz będę wiedział co przynajmniej to oznacza :D, no ale właśnie nie widzę tego kompasu, jak on jest podpisany? Chciałbym wersje po rosyjsku no i po amerykańsku. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Kompas jest z reguły dobrze widoczny w środkowej części tablicy przyrządów - powiedz może najlepiej o jakie typy samolotów Ci chodzi.PzdrGrzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek93snk Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Nie no już znalazłem w większości samolotów. Najlepiej są widoczne w niemieckich samolotach typu MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeton Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 CześćLata ktoś z was jeszcze?Chetnie pogram po sieci. Moge postawić serwerek dla paru osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus992 Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 Ja również latam, brakuje mi jednak wprawy po dość długiej (bo aż trzy letniej) przerwie.@Zeton odezwij się do mnie na GG: 6511168 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magico Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 Witam. Ja też latam na serwerze Ubi-softu. Zabawa jest przednia. Jeśli jest ktoś zainteresowany stworzeniem teamu i wspólnym działaniem na froncie :)) to zapraszam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endryu0810 Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Witam.. Mam wolant Saitek Pro Flight + Pro Rudder Pedals. Niedawno zakupilem IL 2 Sturmovik 1946, symylator wyglada bardzo ladnie jednak problem powstaje podczas konfiguracji wolanta. Nie daja skonfigurowac sie pedala. We wczesniejszych symulatorach nie bylo zadnych bledow. Jesli ktos mial podobny problem, prosze o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Wita. Zacząłem zabawę od niedawna z tym symulatorem.Mój problem myślę ze jest banalny wykonałem pierwszą misję wywodowałem itp. Moje pytanie jak przejść do drugiej misji ? po wylądowaniu nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeton Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Graudenz 18 może wcisnij ESC.Zamierzam polatac w najblizszy wtorek 13.10 okolo 20. Chetnych zapraszam na gg 2307899. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAULUS_pl Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Lata ktoś jeszcze? Ja jestem praktycznie codziennie na serwerze Skies of Fire, nick ten sam co tutaj. Obowiązująca wersja gry - Il-2 Sturmovik 1946 spatchowana do v4.09, opcjonalnie Ultrapack 2.0 ale i bez niego można polatać.Zabawa oczywiście przednia i fajny klimat, zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeton Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 Witam,Latam raz w tygodniu z kolegami na własnym serwerze. Ale chętnie dołączę się na publicznym serwerze i polatam z kimś w parze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 16 Styczeń 2018 Share Napisano 16 Styczeń 2018 @ SP17 2005-12-23 15:34:00 ...nie piszesz czy wykonaleś całą długą procedurę trymowania lotek i sterów"._____________________________________________Lotek nie trymujemy, gdyż lotki nie mają trymerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 16 Styczeń 2018 Share Napisano 16 Styczeń 2018 @ pzl 2005-12-23 13:13:00...cały czas Me 109 w każdej wersji wpada w przeciągnięcie, zwalając się w korkociąg"______________________________________________W przeciągnięcie się nie wpada, więc chyba to jest marny software. W przeciągnięcie statyczne wchodzi się bardzo łagodnie, wcale nie szybko, spokojnie, nieraz w sposób nieodczuwalny dla pilota i niezauważalny, stąd zresztą tyle wypadków spowodowanych przeciągnięciem. W przeciągnięcie dynamiczne też się nie wpada i też nie jest ono aż tak gwałtowne, tylko nieco szybsze niż to wcześniejsze.Jeśli tak słabo lata Ci Me 109 to producent tej zabawki chyba nie odrobił jakiejś lekcji z mechaniki lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.