Skocz do zawartości

Bitwa Wyrska 2006 - 20 maja 2006

duszan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
i ja chce podziekować za to ze mogłem uczestniczyć w inscenizacji ,pragne podziękowac chłpakom ze szpitala z września 39 za pomoc. :) i serdeczne gratulacje dla organizatorów za wykonanie i za całosc tego co było naprawdę fajna inscenizacja i naprawdę warto był opokonac te 350 km

Było bardzo fajnie , do tego stopnia że ten oto żołnierz miał opory co do powrotu do domu ! Dziękujemy wszystkim za mile spędzony czas !Masz rację Kamil,warto było przejechać ten kawał drogi.Liczę jeszcze na plakacik,który zamawiałem na forum (kontakt rekuc@plusnet.pl).

Ja również, w imieniu GRH Festung Breslau, chciałbym serdecznie podziękować organizatorom, grupom rekonstrukcyjnym i ich dowódcom za profesjonalne przygotowanie tej bardzo widowiskowej imprezy, świetną zabawę i piach, który zgrzyta mi między zębami do teraz :) Dziękujemy i do zobaczenia! :)

Michał Tuz
GRH Festung Breslau

PS: Oczywiście fotki wrzucę jak tylko pozbieram wszystkie od chłopaków.

dziękuje militarnik i również pozdrawiam- chociaż nie za bardzo wiem, czym się wyróżniłem (pozytywnie lub negatywnie ;))
Jak dla mnie impreza wzorcowa pod względem organizacyjnym przemyślana i zorganizowana perfekcyjnie, sama bitwa była dobrym rozwinięciem tego co było w zeszłym roku, oby tak dalej, pozdrawiam, gratuluję i mam nadzieję, że do zobaczenia za rok w maju.
pozdrawiam
J.

inscenizacja ciekawa, miło było wziąć udział. Mocno dały sie odczuć brak wody pitnej (ta w okopach dopisała) i amunicji :) reszta bdb

ps. Fotograf z okopów poszukiwany :) Prosze o kontakt na muma26@tlen.pl

pozdrawiam
Tomek
SRH 'Wrzesień 39'

Dziękuję wszystkim za doskonałą bitwę, naprawdę miło było umierać 2 razy a raz być opatrywanym w polskim szpitalu. Do tego pragnę podziękować polskiemu strzelcowi (niestety nie wiem kto to był) za wspaniałą walkę wręcz. Tak pięknej kolby w twarz mógł pozazdrościć nie jeden prawdziwy żołnierz WH. Jeszcze raz dziękuję! Ah, dziękuję również amerykanom że w ostatniej chwili zobaczyli mnie martwego i nie rozjechali mi nóg samochodem :)

Do zobaczenia na kolejnych rekonstrukcjach!

Pozdrawiam
Gohan
Sekcja niemiecka
SRH Wrzesien39

Bitwa była spoko szloda tylko że amerykańska walka była krótka i ze scenariusz sie troszke zmienił ale i tak było lux pozdrawiam wszystkich Z GRH biorących udział w bitwie. P.S. podziękowania dla Września 39 za transport na miejsce bitwy i z powrotem do Krakowa! UPHAM

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie