militarnik Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Ostrzał artyleryjski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarnik Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Piechota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarnik Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 do niewoli - szybko !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarnik Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 WOjsko Polskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 i ja chce podziekować za to ze mogłem uczestniczyć w inscenizacji ,pragne podziękowac chłpakom ze szpitala z września 39 za pomoc. :) i serdeczne gratulacje dla organizatorów za wykonanie i za całosc tego co było naprawdę fajna inscenizacja i naprawdę warto był opokonac te 350 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekuc Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Było bardzo fajnie , do tego stopnia że ten oto żołnierz miał opory co do powrotu do domu ! Dziękujemy wszystkim za mile spędzony czas !Masz rację Kamil,warto było przejechać ten kawał drogi.Liczę jeszcze na plakacik,który zamawiałem na forum (kontakt rekuc@plusnet.pl). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Widzieliśta jazdę teutńską? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lt.Horne Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 W imieniu grupy 101 AIRBORNE dziękuję przeciwnikom i chłopakom z okopu -BIG RED ONE" , Normandia 44 , za świetną zabawę.Wkrótce kilka zdjęć.CURRAHEE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Ja również, w imieniu GRH Festung Breslau, chciałbym serdecznie podziękować organizatorom, grupom rekonstrukcyjnym i ich dowódcom za profesjonalne przygotowanie tej bardzo widowiskowej imprezy, świetną zabawę i piach, który zgrzyta mi między zębami do teraz :) Dziękujemy i do zobaczenia! :)Michał TuzGRH Festung BreslauPS: Oczywiście fotki wrzucę jak tylko pozbieram wszystkie od chłopaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzura2005 Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Fotoreportaż 7 AAhttp://www.poloniamilitaris.pl/index.php?tryb=news&id_news=461 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 ogólnie bardzo fajna imprezka ...durze brawa dla organizatorów ...PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Mi się podobało, w imieniu Strzelców Kaniowskich" podziekowania dla organizatorów.nieco fotek znalazłem tu (cienka jakość):http://filczyk.moblog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeager Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 dziękuje militarnik i również pozdrawiam- chociaż nie za bardzo wiem, czym się wyróżniłem (pozytywnie lub negatywnie ;))Jak dla mnie impreza wzorcowa pod względem organizacyjnym przemyślana i zorganizowana perfekcyjnie, sama bitwa była dobrym rozwinięciem tego co było w zeszłym roku, oby tak dalej, pozdrawiam, gratuluję i mam nadzieję, że do zobaczenia za rok w maju.pozdrawiamJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomB Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 inscenizacja ciekawa, miło było wziąć udział. Mocno dały sie odczuć brak wody pitnej (ta w okopach dopisała) i amunicji :) reszta bdbps. Fotograf z okopów poszukiwany :) Prosze o kontakt na muma26@tlen.plpozdrawiamTomekSRH 'Wrzesień 39' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarnik Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Do Shutze Jager - uchwyciłem więcej zdjęć jak cie wzięli do niewoli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarnik Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gohan Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Dziękuję wszystkim za doskonałą bitwę, naprawdę miło było umierać 2 razy a raz być opatrywanym w polskim szpitalu. Do tego pragnę podziękować polskiemu strzelcowi (niestety nie wiem kto to był) za wspaniałą walkę wręcz. Tak pięknej kolby w twarz mógł pozazdrościć nie jeden prawdziwy żołnierz WH. Jeszcze raz dziękuję! Ah, dziękuję również amerykanom że w ostatniej chwili zobaczyli mnie martwego i nie rozjechali mi nóg samochodem :)Do zobaczenia na kolejnych rekonstrukcjach!PozdrawiamGohanSekcja niemiecka SRH Wrzesien39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
upham18 Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Bitwa była spoko szloda tylko że amerykańska walka była krótka i ze scenariusz sie troszke zmienił ale i tak było lux pozdrawiam wszystkich Z GRH biorących udział w bitwie. P.S. podziękowania dla Września 39 za transport na miejsce bitwy i z powrotem do Krakowa! UPHAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SchutzeJager Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Witam , widzę że jestem na kilku fotkach jako ten szkop ciągnący drugiego rannego :P ma ktoś z was może fotke jak mnie polacy opatrywali ????? ( po ataku bagnetem w szpitalu i postrzale w brzuszek :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
upham18 Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Gdzie fotki Amerykanów i brytyjczyków !!!!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarnik Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Oto Niemcy w starciu z Amerykańcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarnik Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 niemców jak mrówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarnik Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Amerykanie i Brytyjczycy podczas Szturmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 WIĘCEJ FOTEK POLSKIEJ WRZEŚNIOWEJ PIECHOTY, PLEASE !:), pzdr ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarnik Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Brytyjczycy w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.