Dykta Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Dziękuję za gratulacje. Piątek mi odpowiada, oczekuję na szczegóły. Tylko niech to będzie jakieś cieplutkie miejsce :)PozdrawiamPiotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 to proponuje Bacówke" koło godz 19 30 pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Mi pasi ta Bacówka, byleby przy kominku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 Witam i bardzo przepraszam, ale pracodawca mi pomieszal szyki. Jesli chcecie sie spotkac takze ze mna, to neistety w niedziele.Jeszcze raz przepraszam.W sobote musze byc w pracy. W zwiazku z tym w Ostrowie bede od soboty w nocy (czyli praktycznie niedzieli rano) do wtorku rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allan1 Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 witam jestem z kalisza mam 34 lata i interesuje mnie to co robicie. ponadto mam auto 7 osobowe ,moze znalazło by sięmiejsce dla nowego w waszej grupie nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 Luzik skontaktuj sie najlepiej z Mariuszem w Kaliszu mam nadzieje ze jeszcze w tym miesiacu wiossennym skołujemy jakis wypadzik :D co Passy???pzdr.for all omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allan1 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 to super najbardziej interesowalo by mnie wypady w okolice wroclawia bo z tego co slysze to tam jest najwiecej znalezisk,dzieki za odp nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Cześć,Jeżeli zima" będzie taka jaka jest, to niewykluczony wypad lub wypady zimą.Panowie zbliżają się święta. Czy w piątek 22 grudnia możemy zrobić opłatek?Allan1, proszę o kontakt 0502751767. Mam nadzieję, że poznamy się na opłatku.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allan1 Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 witajdzieki za zaproszenie ,postaram się spotkac z wami 22 grud. jezeli wczesniej byscie planowali wypad to daj znaćpozdro allan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Myślę, że termin dobry na opłatek, a okres świąteczny zawsze sprzyjał powiększaniu grupy :)Pewnie wszystkim nam łatwiej będzie określić się co do spotkania wigilijnego na krótko przed jego zorganizowaniem.PozdrawiamPiotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 hejka ferajna luzik pasuje 22 XII tylko godzinka mysle ze okreslimy przed spotkaniem jak i miejscepzdr.for all :D omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 No to jak Panowie? Gdzie i o której spotkanie w piątek?PozdrawiamPiotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Proponuję godz. 19.00 na Złotym Rogu. OK?PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Dla mnie ok.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 ok ja bede na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 Niestety,my nie będziemy.Życzymy wszystkim członkom grupy zdrowych i spokojnych Świąt oraz pomyślności w Nowym Roku.Oby Nowy Rok nie poskąpił wielu ciekawych znalezisk.Irena i Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Ja również dołącze się do życzeń. Wspaniałych Świąt i takiegoż Nowego Roku.Mariusz&Magda&Malwinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Wesołych Świąt od Gajowego z kobietami :-)))Pozdrowienia z rozświetlonej Dobrej !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Zdrowych i pogodnych Świąt oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Roku życzy Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Witam!Chcialbym zapytac co daje wspolne uczestnictwo w takiej wyprawie i w ogole w takiej grupie oprocz bezpieczenstwa i dobrej zabawy? :)Jak to wyglada w praktyce. Co kto znajdzie to jego czy jak?Mam wykrywacz, mieszkam koło Kalisza i nie powiem, kusi mnie taki wspolny wyjazd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 31 Grudzień 2006 Share Napisano 31 Grudzień 2006 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!DUŻO TRAFIEŃ I WYTRWAŁOŚCI W POSZUKIWANIACH.POZDRAWIA DAREK Z ANIĄ I MARTĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Luke wspólny wyjazd to przede wszystkim poczucie bezpieczeństwa" i dobra zabawa"Nie wiem jak jest w innych grupach z podziałem łupów"ale chyba jak Ktoś coś znajdzie to Jego, no chyba że jest to jakiś czołg-wtedy do podziału dojść musi:-)))Z jakich okolic Kalisza jesteś ? tak w przybliżeniu pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Acha Luke sorka nie widziałem że mój adres się nie wyświetla napiszę do Ciebie dzisiaj na priva to pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Jestem z Cekowa-Kolonii, nie wiem czy wiesz gdzie to jest? 20 km jak się jedzie na turek z Kalisza. Na razie poszukuje jakiś miejscówek, zbieram informacje o moich terenach i o to Cie chciałem zapytać głównie (bo z forum wiem, że kiedys też szukałeś czegoś o kaliszu) bo coś mail do Ciebie nie dochodzi. Niedługo pójdę przetłumaczyć stronkę: http://www.landkartendienst-lupp.de/posen_d39/messtischblatt_4274_kalisch_p1389.htmlJest tam mapa, która mnie interesuje. Chyba że ją masz:)Poszukije głównie map Jestem za wspólnym wyjazdem. Jakby co to mam auto więc zrzuta na gaz i nie ma problemu :)W poznajmy się jest też info o mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 No ja Kalisz i jego okolice zwiedzam" tak od około 18 lat :-)wiem gdzie jest Ceków....ale tam jeszcze nie buszowałem - bo chyba zbyt bardzo nie ma za czym ? II woj. światowa odpada w grę w Twoich okolicach jedynie wchodzić może poszukiwanie prawdziwych skarbów" czyli garów pełnych kosztowności zakopanych przez byłych mieszkańców :-)A tak na poważnie widziałem te mapy - nic ciekawego ja mam kalisz i okolice na WIGACH może Cie to interesuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.