Skocz do zawartości

GRUPA KALISKO-OSTROWSKA cz.V

Passy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam i bardzo przepraszam, ale pracodawca mi pomieszal szyki.
Jesli chcecie sie spotkac takze ze mna, to neistety w niedziele.
Jeszcze raz przepraszam.
W sobote musze byc w pracy. W zwiazku z tym w Ostrowie bede od soboty w nocy (czyli praktycznie niedzieli rano) do wtorku rano.

• 1 month later...
Cześć,
Jeżeli zima" będzie taka jaka jest, to niewykluczony wypad lub wypady zimą.

Panowie zbliżają się święta. Czy w piątek 22 grudnia możemy zrobić opłatek?

Allan1, proszę o kontakt 0502751767. Mam nadzieję, że poznamy się na opłatku.

Pozdrawiam
Mariusz

Myślę, że termin dobry na opłatek, a okres świąteczny zawsze sprzyjał powiększaniu grupy :)
Pewnie wszystkim nam łatwiej będzie określić się co do spotkania wigilijnego na krótko przed jego zorganizowaniem.

Pozdrawiam
Piotrek

Witam!
Chcialbym zapytac co daje wspolne uczestnictwo w takiej wyprawie i w ogole w takiej grupie oprocz bezpieczenstwa i dobrej zabawy? :)

Jak to wyglada w praktyce. Co kto znajdzie to jego czy jak?

Mam wykrywacz, mieszkam koło Kalisza i nie powiem, kusi mnie taki wspolny wyjazd:)

Luke wspólny wyjazd to przede wszystkim poczucie bezpieczeństwa" i dobra zabawa"
Nie wiem jak jest w innych grupach z podziałem łupów"
ale chyba jak Ktoś coś znajdzie to Jego, no chyba że jest to jakiś czołg-wtedy do podziału dojść musi:-)))
Z jakich okolic Kalisza jesteś ? tak w przybliżeniu pytam.

Jestem z Cekowa-Kolonii, nie wiem czy wiesz gdzie to jest? 20 km jak się jedzie na turek z Kalisza. Na razie poszukuje jakiś miejscówek, zbieram informacje o moich terenach i o to Cie chciałem zapytać głównie (bo z forum wiem, że kiedys też szukałeś czegoś o kaliszu) bo coś mail do Ciebie nie dochodzi. Niedługo pójdę przetłumaczyć stronkę:
http://www.landkartendienst-lupp.de/posen_d39/messtischblatt_4274_kalisch_p1389.html
Jest tam mapa, która mnie interesuje. Chyba że ją masz:)
Poszukije głównie map Jestem za wspólnym wyjazdem. Jakby co to mam auto więc zrzuta na gaz i nie ma problemu :)

W poznajmy się jest też info o mnie :)

No ja Kalisz i jego okolice zwiedzam" tak od około 18 lat :-)wiem gdzie jest Ceków....ale tam jeszcze nie buszowałem - bo chyba zbyt bardzo nie ma za czym ? II woj. światowa odpada w grę w Twoich okolicach jedynie wchodzić może poszukiwanie prawdziwych skarbów" czyli garów pełnych kosztowności zakopanych przez byłych mieszkańców :-)
A tak na poważnie widziałem te mapy - nic ciekawego ja mam kalisz i okolice na WIGACH może Cie to interesuje ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie