Skocz do zawartości

jaki dyliżans dla ubogiego poszukiwacza???

dream28

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
odkąd mam wykrywacz brakuje mi auta... pks-em sie nie będę rozbijał bo to tylko denerwuje i czas pochłania...
co mam kupić tak maksymalnie do 1800 zł żebym mógł sie powozić na wykopki i mnie nie zjadło?
mysle o jakimś renault 9 albo favoritce ale kompletnie sie juz zakołowałem.
tylko prosze nie kaszlaka bo mam posturę niedźwiedzia i w to auto nie wsiądę...
pozdrawiam i czekam na ciekawe rozsądne propozycje;]]]]]
Napisano

Uwzgledniajac fakt ze nalezy zawsze przygotowac rezerwe np remontową rozsądnym wyjsciem wydaje sie pojazd projektowany z myslą o calej rodzinie i trzech plecakach a wiec to co widac na fotce po prawicy

Napisano

Majac jednak na uwadze wzrost przyszlego uzytkownika czterokolowca ksztaltujący się ponad srednią krajową mozna zastanowić się nad czymś takim, okazyjne modele z gazem dostapnym na kazdym rogu w ilosci ograniczonej jedynie wielkoscią zbiornika i zasobnością portfela.

Napisano

A idealnym rozwiazaniem, bez ograniczen paliwowych oraz gabarytowych uzytkownika, jest ten pojazd widoczny znow po prawicy, jak widac na obrazku calkiem spora pojemność i funkcjonalność.

Wybór jest przeogromny.

Napisano

Albo tez biorąc sluszny wzrost jako element decydujący to moze cos takigo?
Wersje rzadko widywane na ulicach i w okolicach zabudowan gospodarskich takze.
Trzeba przegladac prase ogloszeniową.
Ceny przystepne.
Uwaga: konkrencja zakupowa w postaci oszczednych rolnikow.

Napisano

Sorry panowie ale nie bierzecie pod uwagę że pojazd poszukiwacza musi być autem terenowym.. Polecam więc wersję specjalną samochodu Łantufajw Big Thunder":)

Napisano

Powyższe chyba jeszcze bardziej pasuje do profilu rasowego skarbowca bo jest pojazdem wojskowym(nie, nie wioskowym:)) zbudowanym dla naszej walecznej armii na podzespołach sławnego Łantusyksa, zgodnie z zasadą jaki kraj taka armia, jaka armia taki dżip:)

Pozdrawiam

VW

PS. Była też wersja superspecjałfulwypas która miała śrubę i pływała..

Napisano
rzeczywiscie wszystkie propozycje są rozsądne i do 1800 zł.
ale pomysły sa wybuchowe więc prosze o kolejne, bo widze że macie fantazje;]
propozycja numer 2 odpada bo ma tylko moc 1 konia;]
Napisano
Dream 28 włąśnie propozycja nr 2 wydaje sie być najlepsza ze względu na alternatywny, w pełni ekologiczny napęd pozwalający cicho poruszaę się po lesie. Tyle się ostatnio mówi o napędach hybrydowych a ze zdjęcia jasno wynika, ze wynaleziono je ze 20 lat temu we wschodniej części Europy:)
Pozdrawiam L.
  • 2 weeks later...
Napisano
CAŁKIEM POWAŻNIE ROZEJŻYJ SIĘ ZA HONKEREM NA GAZ A JAK DISEL TO MOŻNA NA OPALE .CAŁKIEM WYGODNIE SIĘ JEŻDZI A JAK WIEKSZĄ PACZKĄ [DO 10 CHŁOPA] TO CI NA PACE MAJĄ CAŁKIE WESOŁO
pozd. MAREK
Napisano
poldek czy PF-125 są tanie w eksploatacji ( przynajmniej te zagazowane ) ale do jazdy nawet po polnej drodze kompletnie się nie nadają - wbrew pozorom ma strasznie niski prześwit, polecałbym raczej starą pandę , a panda 4x4 to już naprawdę coś - oczywiście w tym przedziale cenowym
  • 5 months later...
Napisano
do kazdego samochodu trzeba miec kase odpowiednia do marki samochodu
drogie ubezpieczenie mozna zmniejszyc kupujac motorower najtanszy komar i czekac z kazdym rokiem bedzie taniejmozna nim nie jezdzic pozdrawiam
Napisano
do kazdego samochodu trzeba miec kase odpowiednia do marki samochodu
drogie ubezpieczenie mozna zmniejszyc kupujac motorower najtanszy komar i czekac z kazdym rokiem bedzie taniejmozna nim nie jezdzic pozdrawiam
Napisano
ja, ponieważ moją ścierą odbyłem nieprzyjemny lot, chwilowo jeżdże heblem/kaszlem/malaczem czy jakkolwiek by tego nie nazwać. Jestem naprawde słusznej postury, ale całkiem dobrze komponuje się wnim (po wyjęciu fotela). I jeszcze nie spotkałem haśpli, wertepów, polnych dróg, na które nie dałbym rady wjechać :)
Polecam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie