dream28 Napisano 4 Maj 2005 Autor Napisano 4 Maj 2005 odkąd mam wykrywacz brakuje mi auta... pks-em sie nie będę rozbijał bo to tylko denerwuje i czas pochłania...co mam kupić tak maksymalnie do 1800 zł żebym mógł sie powozić na wykopki i mnie nie zjadło?mysle o jakimś renault 9 albo favoritce ale kompletnie sie juz zakołowałem.tylko prosze nie kaszlaka bo mam posturę niedźwiedzia i w to auto nie wsiądę...pozdrawiam i czekam na ciekawe rozsądne propozycje;]]]]]
ms Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Uwzgledniajac fakt ze nalezy zawsze przygotowac rezerwe np remontową rozsądnym wyjsciem wydaje sie pojazd projektowany z myslą o calej rodzinie i trzech plecakach a wiec to co widac na fotce po prawicy
ms Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Majac jednak na uwadze wzrost przyszlego uzytkownika czterokolowca ksztaltujący się ponad srednią krajową mozna zastanowić się nad czymś takim, okazyjne modele z gazem dostapnym na kazdym rogu w ilosci ograniczonej jedynie wielkoscią zbiornika i zasobnością portfela.
ms Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 A idealnym rozwiazaniem, bez ograniczen paliwowych oraz gabarytowych uzytkownika, jest ten pojazd widoczny znow po prawicy, jak widac na obrazku calkiem spora pojemność i funkcjonalność.Wybór jest przeogromny.
dream28 Napisano 4 Maj 2005 Autor Napisano 4 Maj 2005 kurde kolego i znófff niemoge się zdecydować...eee nr 1 ,..... e może 2????? nieno 1, 2 ,...3. pomocy
ms Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Albo tez biorąc sluszny wzrost jako element decydujący to moze cos takigo?Wersje rzadko widywane na ulicach i w okolicach zabudowan gospodarskich takze.Trzeba przegladac prase ogloszeniową.Ceny przystepne.Uwaga: konkrencja zakupowa w postaci oszczednych rolnikow.
ktosiek Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Tanie auto to Polonez+gaz.Części tanie a i po lesie można jeździć bo ekologiczne :->
VanWorden Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Sorry panowie ale nie bierzecie pod uwagę że pojazd poszukiwacza musi być autem terenowym.. Polecam więc wersję specjalną samochodu Łantufajw Big Thunder":)
VanWorden Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Powyższe chyba jeszcze bardziej pasuje do profilu rasowego skarbowca bo jest pojazdem wojskowym(nie, nie wioskowym:)) zbudowanym dla naszej walecznej armii na podzespołach sławnego Łantusyksa, zgodnie z zasadą jaki kraj taka armia, jaka armia taki dżip:)PozdrawiamVWPS. Była też wersja superspecjałfulwypas która miała śrubę i pływała..
MK Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 A może coś, z czym zwiążesz się emocjonalnie jak z żoną??:)))
feeder Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 tu jest kilka ciekawych modeli:http://argoatv.ru/vanguard.php
dream28 Napisano 5 Maj 2005 Autor Napisano 5 Maj 2005 rzeczywiscie wszystkie propozycje są rozsądne i do 1800 zł. ale pomysły sa wybuchowe więc prosze o kolejne, bo widze że macie fantazje;]propozycja numer 2 odpada bo ma tylko moc 1 konia;]
wons Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 Ależ panowie... A jak poszukiwacz wyciągnie znalezionego Tytrysa? to musi byś silny pojazd.
luger Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 Dream 28 włąśnie propozycja nr 2 wydaje sie być najlepsza ze względu na alternatywny, w pełni ekologiczny napęd pozwalający cicho poruszaę się po lesie. Tyle się ostatnio mówi o napędach hybrydowych a ze zdjęcia jasno wynika, ze wynaleziono je ze 20 lat temu we wschodniej części Europy:)Pozdrawiam L.
honker Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 CAŁKIEM POWAŻNIE ROZEJŻYJ SIĘ ZA HONKEREM NA GAZ A JAK DISEL TO MOŻNA NA OPALE .CAŁKIEM WYGODNIE SIĘ JEŻDZI A JAK WIEKSZĄ PACZKĄ [DO 10 CHŁOPA] TO CI NA PACE MAJĄ CAŁKIE WESOŁOpozd. MAREK
paulo Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 ze względu na trudne warunki drogowe w Polsce proponuje ten oto pojazd.
paulo Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 Dość ciekawa jest też opcja pojazdu dla kopaczy monetek na ornych polach.
dream28 Napisano 14 Maj 2005 Autor Napisano 14 Maj 2005 o... to z tym na dachu to mój faworyt.to w jakims komisie sie kupi czy mam zestaw sam złożyc?
iglanadon Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 poldek czy PF-125 są tanie w eksploatacji ( przynajmniej te zagazowane ) ale do jazdy nawet po polnej drodze kompletnie się nie nadają - wbrew pozorom ma strasznie niski prześwit, polecałbym raczej starą pandę , a panda 4x4 to już naprawdę coś - oczywiście w tym przedziale cenowym
Pluton Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 do kazdego samochodu trzeba miec kase odpowiednia do marki samochodudrogie ubezpieczenie mozna zmniejszyc kupujac motorower najtanszy komar i czekac z kazdym rokiem bedzie taniejmozna nim nie jezdzic pozdrawiam
Pluton Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 do kazdego samochodu trzeba miec kase odpowiednia do marki samochodudrogie ubezpieczenie mozna zmniejszyc kupujac motorower najtanszy komar i czekac z kazdym rokiem bedzie taniejmozna nim nie jezdzic pozdrawiam
Anielskooki Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Kup sobie Trabanta.Może trochę obciach,ale tani,niezawodny i pojemny.A jak na wyprawie go obtłuczesz to przynajmniej nie będzie szkoda.Anielskooki
idiota Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 ja, ponieważ moją ścierą odbyłem nieprzyjemny lot, chwilowo jeżdże heblem/kaszlem/malaczem czy jakkolwiek by tego nie nazwać. Jestem naprawde słusznej postury, ale całkiem dobrze komponuje się wnim (po wyjęciu fotela). I jeszcze nie spotkałem haśpli, wertepów, polnych dróg, na które nie dałbym rady wjechać :)Polecam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.