WillKnott Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 o raaany, faszysta ginący na screenie z 24.03. 11.15 ma na sobie leibermuster :O
mike110 Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 Ej, j35, to z Tobą muszę o Wojnie " porozmawiać :)
zelig Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Napisano 5 Kwiecień 2005 Co to jest Osnaz"?Szatanek niebawem wypełźnie. Musi tylko osiągnąć odpowiedni poziom irytacji.
michał ł Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 macie jakies kontakty na wschodzie?? (np znajomych odkrywców albo reeniaktorjów) co mogą załatwić oryg. DVD z Wyzwoleniem wszystkie części?? BTW słyszałem o 5 częściach (tu chyba wspomniane o 4) - jakie sa tytuły??
WillKnott Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 qrczę, nie ma już na kinozale torrentów do pierwszch części wyzwolenia :(
zelig Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Napisano 8 Kwiecień 2005 ... przeniosłyśę terasna ośołka. (słowo Osvobojdenie" w tytułach)Co do ilości części, to w sumie jest ich 5 - tzn. 6 bo część 3. jest w dwóch częściach. :) (tak to sobie Rosjanie sprytnie wymyślili zapewne aby zmylić imperialistyczny wywiad).
Maćko Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Adler odezwij sie do mnie...mam Feldzuga i troche innych filmów ;).Ps.Zelig zaginales w akcii ??.Dostales moje maile ??.Pozdr.
WillKnott Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 taa, przeniosły się, tyle, że nie chcą z niego wyleźć.a jedynym seedem z kompletnym plikiem jest alex, admin kinozala... a kolejka do niego, ho, ho...
zelig Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Napisano 8 Kwiecień 2005 Maćko - teżposzło na priv, alejuż kilkadni temu (o Sztukasch itp.)Aprzyok azji... czy ktoś może ma pomysł cototamtak leży na grzbiecie w tym kadrze wyzwolenia"???
bjar_1 Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 Odpowiadam pełnym zdaniem - W kadrze Wyzwolenia" zaprezentowanym przez pana Zeliga ,leży angielski Bren-Carrier.(tak mi się wydaje)bjar_1
zelig Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Napisano 9 Kwiecień 2005 Czyjaksię komuś dziękuje za wypowiedź, tojest to tymco niektórzy użytkownicy nazywają nabijaniem postów?
michał ł Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 ma ktoś całą wersje żeby umiescić w sieci wypozyczalni e-mule?? zasysam ale jak na razie osiągnałem kres tego co jest... średnio 30-40% każdego i reszty nie ma ... (mam nadzieje że chwilowo)
zelig Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Napisano 19 Kwiecień 2005 Niestety nie mogę pomóc. (brak miejsca na dysku)NO ALE MOGĘ POLECIĆ CI INNY FILM FILm FIlm Film .... [mówię to z pogłosem, żeby zaakcentować rangę wydarzenia] WIEEEELKĄ KINOEPOPEJĘ (jak określają ten gatunek Rosjanie) POD PROSTYM, treściwym robotniczo-chłopskim TYTUŁEM... trzymasz się mocno krzesła? ... UPADEK BERLINA!!!!!!!!!!!!!!!Jest to dwuczęściowy film z 1949 roku opowiadający o ponoć autentycznym epizodzie z czasów 2. wojny światowej jakim było zdobycie Berlina przez Armię Czerwoną.TYLKO OSTROŻNIE! Fala uderzeniowa, którą wywołuje lektura tego filmu może zmieść wszystko co do tej pory widziałeś i sądziłeś nt. wydarzeń ostatniej wojny. POWIEM WIĘCEj: może Ći zaburzyć spójny obraz świata...Wszystkie kroniki Deutsche Wochenschau razem wzięte są przy Upadku Berlina" ostoją uczciwości i prawdomówności w relacjonowaniu historii.W dodatku wszystko jest tak sfilmowane, że oczy odmawiają posłuszeństwa widząc np. te kukiełki, pacynki, makiety od kolejki PIKO itd.Niedługo zrobię oddzielny wątek, a teraz, na zachęte, jeden screen... [ściszamy głos] .... Tak. To ON... Słońce Narodów... GeneraliSSimus...GeneraliSSimus kto? [wszyscy razem: Sta... ]
zelig Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Napisano 19 Kwiecień 2005 ... Stanisław z Łodzi!Wrzucę jeszcze jeden, bo nie podałem tyt. fajla (Padenie_Berlina").A to kto? Podpowiem, że to główny adwersarz Stanisława - [publiczność buczy i tupie] Alfred... ... Alfred - no kto? - Hit... ler... ...stein.
zelig Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Napisano 19 Kwiecień 2005 Jednym słowem: DZIĘKI Bjar za identyfikacje! :)No i proszę: w ten oto łatwy i przyjemny sposób nastukałem kolejny post.Strzeż się Bjar, bo teraz gdy odebrano mi Szatanka i jak zacznę strzelać postami to szybko pokonam barierę pięciu machów i Ćę wyprzedzę! A skoro Ćę wyprzedzę, to automatycznie przejmę całą Twoją wiedzę... - z miejsca zaroi mi się w głowie od tych wszystkich rondelków, manierek, kolorów jarów i nadmiaru piwa.Także: SZCZESZ SIĘ! :)
zelig Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Napisano 19 Kwiecień 2005 Alfred aż zasyczał ze złości gdy usłyszał mój niesmaczny dowcip na temat jego nazwiska...
zelig Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Napisano 19 Kwiecień 2005 Nawet poszedł po prośbie do admina, żeby w końcu coś zrobił z tymrzytkiem niemyttym Zelikiem...Ja tak mogę cały czas. Mogę np. założyć wątek Hitler vs Hitler gdzie będę wyłącznie prezentował miny Alfreda 8 i szybko sobie nabiję te 4516 postów dzielących mnie od Bjara. :)
zelig Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Napisano 19 Kwiecień 2005 Całe szczęście w ostatniej chwili wstawił się za mną maj hero! maj Superman...!...... KOMANDAJUŚCIJ CZUJKOW!!!!
zelig Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Napisano 19 Kwiecień 2005 i na koniec tego wejścia antenowego - żeby było trochę akcji - dwa Gobliny plus jeden martwy Hobbit.
J-23 Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 drogi niepoprawny politycznie Zeligu przypominam że wobec obecnie obowiązującej poprawnej linii, w naszym kraju obowiązuje transkrypcja angielska a nie rosyjska. nazwisko tego wielkiego wojownika powinno sie pisać nie Czujkow tylko Chujkow. pozdrawiam
zelig Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Napisano 19 Kwiecień 2005 ha ha ha! :D (cały czas się z tego śmieję, naprawdę! :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.