Tominew Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ...a to widok z innej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 A to moje znalezisko dnia... leżała niedaleko innych fantów, stan jakby nie naruszony przez ząb czasu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 A to Jadzia wytargał cuś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 i taki też tobruczek wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 No i na koniec wszystkie nasze fanty...jakaś też i monetka, saperki sztuk 2, magazynek od ppszy sie zawieruszyła w okolicy i pare różnych łuseczek. Wypad udany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Rzeczywiście - fanty super. Ale ten wpis że wykopaliśmy z kocurem" to lekko nieadekwatny. Kocur owszem pokopał ale odłamki :-/ Ale jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa .... Ps. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Wyjazd zdecydowanie udany, ten magazynek bardzo poprawił mi nastrój bo wcześniej samiuteńkei odłamki, ale jak Tominew wyjął tą szturmówke to mi szczena opadła!Pozdrowienia chłopaki i do następnego razu:)Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Gratuluje fantów Tomek ty to masz farta . A ty Kocur znowu nic chłopie ale ty masz pecha . Ja wiem to wina tego klaksonu co ma Tominew w swojej piszczałce ona zakłuca pracę innych wykrywaczy. Pozdrawiam Sebulaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barteks Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Dzisiaj, narażając się na gwałtowną zmianę stopnia wilgotności skarpetek, wytargałem wodno-błotnego mosina wz. 30. Stan marny/fatalny.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Co prawda nie dzisiejszy ten sowiecki garnek, ale wreszcie odpadła z niego większość rdzy i można go było psiknąć WD40 ,a w dodatku wyciągnięty z miejsca ,które jest na mapie Tominewa -parę postów obok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Oj Jacenty, gdybym nie znał Twego ironicznego poczucia humoru, pewnie bym się wkurzył ;) Suwałki strasznie piękne miasto - a na Koło bardzo daleko. Tak się składa, że ostatnio się z mego pięknego miasta nie ruszam... Rozumiem, że przez tę uwagę chcesz powiedzieć, że fanty spoko ? :-)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Pewno, że spoko!!! Miałem małe podejrzenia,bo wczoraj bardzo podobnego widelca trzymałem w rękach.I byłem prawie przekonany ,że to ten sam :) Dziś rano byłem już tego bardziej pewny , bo sprawdziłem na kole ,że poszedł wczoraj za te dziesięć złociszy :) no ale teraz to ten Twój nabrał w moich oczach dodatkowego blasku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Witam ponownie!!!! Dziś Pojechałem z rodzinką do znajomych na pierwszego grila w tym roku. Oczywiście bez wykrywki ani rusz. Teren To okolice Sochocina. Nie miałem namiarów gdzie szukać, tylko wszedłem w pierwszy lepszy las koło działki. .... i oto są efekty, wszystko znalezione na starej drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 ... i najcenniejsze znalezisko dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 widok z drugiej strony...może wiecie coto za model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 No Tomek, ładny pistolecik, gratuluję:)poszukam jutro moze znajde jakis podobny w moich papierach.pozdrawiamJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 wyjazd wczorajszy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 ciąg dalszy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 trafienie kolegi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerule Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 z niedzieli z jednego dołka .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Aż strach się wystawiać ze swoimi fantami takie koledzy rzeczy z ziemi wyciągają..GRATULUJEU mnie tylko pojazd pancerny w wersji zrób to sam"(pełno części pancerza,druciki,lampki,części hełmofonu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 ...jeszcze troche złomu plus gilza"(155mm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 właz...(może ktoś rozpozna od czego?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.