Łukasz Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2004 Wszystkim Kolegom i Koleżankom poszukiwaczom,kolekcjonerom, eksploratorom chciałbym życzyćwesołych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia,bogatego św. Mikołaja z wielkim workiem wymarzonych prezentów, a w nadchodzącym Nowym Roku 2005 dużo szczęścia i samych sukcesów zarówno w życiu prywatnymjak i naszej pasji jaką jest przeszłość. Łukasz M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Dołączam się - wesołych ,spokojnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim kolegom i koleżankom po fachu" ,szczególnie tym ,których spotkałem w lasach i na polach. Także Szczęśliwego Nowego 2005 Roku no i szampańskiej zabawy sylwestrowej!Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yrek58 Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Dołączam się. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomko Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Ja też dołączam serdeczne życzenia dla wszystkich - a szczególnie dla Leśniczych i Gajowych : ))PS. Proszę życzcie mi abym nie przegapił żadnego spotkania w 2005 roku - Karolinke" przegapiłem, Powsin przegapiłem - a mieszkam na Ursynowie : (((( -wyć się chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koMandir Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Witam, to ja także dołączam się do życzeń!!Wszystkim życzę Wesołych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze, wymarzonych prezentów pod choinką ;P , szampańskiej zabawy w Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym 2005 Roku;-))!!Pozdrawiam i raz jeszcze Wszystkiego Najlepszego!!życzy koMandir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Kocur sie zgłasza ! - wszystkiego najlepszego z okazji Świąt. Życzę wszystkim trochę dystansu do tego hobby, mniej dzikiej, zachłannej i niszczycielskiej pogoni za fantami a więcej życzliwości i otwartości !Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Szukajcie pod drzewkami, teraz i przez caly rok.I niech pod nimi będą tylko same poządane przedmioty:-)A dla forum - aby nie bylo z niego odplywów tylko same przyplywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian1 Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Wesołych Świąt, Szampańskiego Nowego Roku, zdrowia,owocnych poszukiwań ,bardziej przyjacielskich i wyrozumiałych dyskusji na forum Życzę Nam Wszystkim .Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garfield Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Święta wesołegokarpia ogromnegobarszczu czerwonegoi sylwestra fajnegopzdrGarfield Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Ja również chciałem życzyć wszystkimZdrowych Wesołych Świąt i zapału do działalności w przysłym roku.PozdrawiamIronrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Pada śnieg, suną sanki - jest renifer i bałwanki... śnieżki z nieba spadają, życzenia zdrowych świąt składają. Niech te święta będą wyjątkowe a prezenty odlotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 witam wszystkich fanatykow!!panie i panowie- zycze wam wszystkiego najlepszego, oby spelnialy sie wszyskie skryte marzenia, obyscie odkrywali to co jeszcze nieodkryte, niech co niektorym pod choinke gwiazdka" przyniesie odrobine rozumu a wiecej rozsadku, obyscie nadal mieli dwie rece i nogi...zycze wam rowniez przyjaznych stosunkow z sluzbami zielonych, niebieskich ludkow. wielu niezapomnianych chwil, zdretwialych rąk i obledu w oczach. to nie wszystko, lecz duzo by pisac....pozdrawiam serdecznie -wesolych swiat!!!tomek d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 było na towarzyskim, ale skoro to tu wszyscy życzą... :Jako że idą święta, składamy życzenia: 1. Zdrowia - no bo jak szukać, skoro leży się w łóżku; 2. Wspaniałej i wyrozumiałej rodziny - coby, jeśli nie chcą jechać z nami na łazęgi, przynajmniej nie przeszkadzli; 3. Szczerych i PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ wokół siebie - żeby gdy już znajdziemy coś naprawdę fajowego, nie próbowali nam tego gwiznąć, a gdy nam szczęście nie dopisze - przynajmniej pocieszyli; 4. Szczęścia - jako, że nie mając onego trudno coś znaleźć; 5. Radości - że jesteśmy zdrowi, i możemy jechać przez nikogo nie niepokojeni na poszukiwania ze sprawdzonymi przyjaciółmi, i że szczęście nas nie opuszcza, a przyjaciele są nami zachwyceni! ;) WESOŁYCH ŚWIĄT, OBFITEGO W TRAFIENIA 2005 ROKU ŻYCZĄ WONSY: Grzesiek, Szymon, Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 ZDROWYCH I SPOKOJNYCH SWIAT ORAZ SUPER TRAFIEN W NADCHODZACYM ROKU DLA WSZYSKICH KOLEGOW ZYCZA OBERT8 I VIADER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katani Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Każdy człowiek czeka, każdy człowiek SZUKA swojego skarbu... Normalna sprawa. Życie codzienne nas powala. Dobrze jednak, że są święta, chwila zadumy i spokoju. Szukamy w głębi ziemi naszych skarbów, a mnie się wydaje coraz bardziej, że skarby są wśród nas. To, co najważniejsze, w tych naszych pięknych polskich świętach - jest nasza bezpośredniość rozmów, perełki sięgają gwiazd.Dobrze, że taka strona internetowa istnieje,dzięki Bocianowi, tu możemy powiedzieć sobie, że się lubimy i szanujemy. PATOS... to nic.Zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia oraz w nowym roku dobrych nieziemskich odsłon skarbów:Życzy Wam Wszystkim:KATANI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt oraz wszystkiego najlepszego i spełnienia wszelkich marzeń w Nowym Roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Aby tworzące się grupy kiedyś w jedną się złączyły,Aby prawo było dla ludzi, a nie odwrotnie,Aby zrozumiano, że nie jesteśmy wandalami,Aby forum nas łączyło, a nie dzieliło,Abyśmy się nie kłócili, lecz rozmawiali i dyskutowali,Abyśmy byli cierpliwi,Abyśmy byli wyrozumiali,I aby nasze pragnienia i marzenia całkowicie się spełniły...Tego wszystkiego życzy Wszystkim Grupa Kalisko-Ostrowska, w której to imieniu pozwoliłem sobie te słowa napisać.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 A ja może dodam coś na szczęście w 2005 ROKU:))) P.S. To z mojego okna upolowałem tego kominiarza:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Łapać za guziki:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qaz Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Wesołych, rodzinnych, spokojnych ŚwiątŻyczy Qaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Wesołych i spokojnych świąt dobrego żarełka i wszystkiego naj naj kopcie i nie dajcie się zakopać pzdr Rafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andreos Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 Moc prezentów i zdrowia, zdrowia, zdrowia...Andreos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 Szcęścia, zdrowia, cierpliwości, pieniędzyfajnych znaleziskżyczyFeeder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia.Szukajcie fantów w lesie pod choinkami :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzasiek Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 Również dołączam sie do życzeń .Wszystkiego naj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.