Skocz do zawartości

Życzenia świąteczne

Łukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkim Kolegom i Koleżankom poszukiwaczom,
kolekcjonerom, eksploratorom chciałbym życzyć
wesołych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia,
bogatego św. Mikołaja z wielkim workiem wymarzonych prezentów, a w nadchodzącym Nowym Roku 2005 dużo szczęścia i samych sukcesów zarówno w życiu prywatnym
jak i naszej pasji jaką jest przeszłość.
Łukasz M.

Dołączam się - wesołych ,spokojnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim kolegom i koleżankom po fachu" ,szczególnie tym ,których spotkałem w lasach i na polach. Także Szczęśliwego Nowego 2005 Roku no i szampańskiej zabawy sylwestrowej!

Michał

Ja też dołączam serdeczne życzenia dla wszystkich - a szczególnie dla Leśniczych i Gajowych : ))

PS. Proszę życzcie mi abym nie przegapił żadnego spotkania
w 2005 roku - Karolinke" przegapiłem, Powsin przegapiłem - a mieszkam na Ursynowie : (((( -wyć się chce.

Witam,

to ja także dołączam się do życzeń!!Wszystkim życzę Wesołych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze, wymarzonych prezentów pod choinką ;P , szampańskiej zabawy w Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym 2005 Roku;-))!!

Pozdrawiam i raz jeszcze Wszystkiego Najlepszego!!

życzy
koMandir

Kocur sie zgłasza !
- wszystkiego najlepszego z okazji Świąt. Życzę wszystkim trochę dystansu do tego hobby, mniej dzikiej, zachłannej i niszczycielskiej pogoni za fantami a więcej życzliwości i otwartości !
Pozdrawiam !!

witam wszystkich fanatykow!!
panie i panowie- zycze wam wszystkiego najlepszego, oby spelnialy sie wszyskie skryte marzenia, obyscie odkrywali to co jeszcze nieodkryte, niech co niektorym pod choinke gwiazdka" przyniesie odrobine rozumu a wiecej rozsadku, obyscie nadal mieli dwie rece i nogi...zycze wam rowniez przyjaznych stosunkow z sluzbami zielonych, niebieskich ludkow. wielu niezapomnianych chwil, zdretwialych rąk i obledu w oczach. to nie wszystko, lecz duzo by pisac....
pozdrawiam serdecznie -wesolych swiat!!!
tomek d

było na towarzyskim, ale skoro to tu wszyscy życzą... :

Jako że idą święta, składamy życzenia:
1. Zdrowia - no bo jak szukać, skoro leży się w łóżku;
2. Wspaniałej i wyrozumiałej rodziny - coby, jeśli nie chcą jechać z nami na łazęgi, przynajmniej nie przeszkadzli;
3. Szczerych i PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ wokół siebie - żeby gdy już znajdziemy coś naprawdę fajowego, nie próbowali nam tego gwiznąć, a gdy nam szczęście nie dopisze - przynajmniej pocieszyli;
4. Szczęścia - jako, że nie mając onego trudno coś znaleźć;
5. Radości - że jesteśmy zdrowi, i możemy jechać przez nikogo nie niepokojeni na poszukiwania ze sprawdzonymi przyjaciółmi, i że szczęście nas nie opuszcza, a przyjaciele są nami zachwyceni!

;)

WESOŁYCH ŚWIĄT, OBFITEGO W TRAFIENIA 2005 ROKU ŻYCZĄ WONSY:
Grzesiek,
Szymon,
Paweł.

Każdy człowiek czeka, każdy człowiek SZUKA swojego skarbu...
Normalna sprawa. Życie codzienne nas powala.
Dobrze jednak, że są święta, chwila zadumy i spokoju. Szukamy w głębi ziemi naszych skarbów, a mnie się wydaje coraz bardziej, że skarby są wśród nas.
To, co najważniejsze,
w tych naszych pięknych polskich świętach - jest nasza bezpośredniość rozmów, perełki sięgają gwiazd.

Dobrze, że taka strona internetowa istnieje,dzięki Bocianowi, tu możemy powiedzieć sobie, że się lubimy i szanujemy. PATOS... to nic.

Zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia oraz w nowym roku dobrych nieziemskich odsłon skarbów:
Życzy Wam Wszystkim:

KATANI

Aby tworzące się grupy kiedyś w jedną się złączyły,
Aby prawo było dla ludzi, a nie odwrotnie,
Aby zrozumiano, że nie jesteśmy wandalami,
Aby forum nas łączyło, a nie dzieliło,
Abyśmy się nie kłócili, lecz rozmawiali i dyskutowali,
Abyśmy byli cierpliwi,
Abyśmy byli wyrozumiali,
I aby nasze pragnienia i marzenia całkowicie się spełniły...

Tego wszystkiego życzy Wszystkim Grupa Kalisko-Ostrowska, w której to imieniu pozwoliłem sobie te słowa napisać.

Pozdrawiam
Mariusz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie