piterb1 Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 telerz od dykty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 pomz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 druga menacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 cuśpozdrowienia noworoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 witampiterb1 - fajne fanty ,gratulacje ,szczegolnie maselniczka mi sie podoba :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 ja dzisiaj cały garłącz do mausa z celownikiem i naboje stg w mosieznej łudce:>pzodro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barteks Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 Nowy rok zaczyna się od taśmy z nabojami i pochwy od bagnetu niem.I jeszcze małe sowieckie da bomb.Jakoś łeb mnie bolał...Któreś z tych dziesięciu piwek wczoraj musiało być zepsute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 Gratuluję.Musicie być bardzo zdesperowani.Ledwo wytrzymuje w chałupie.Fajny siekieroobcążkomłotkośrubokręt!!!!pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barteks Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 To cuś" powyżej podobne jest do formy do lania kul.Tylko, że nie bardzo II wojna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
searcher Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 Witam.To z dzisiaj..niewiele ale zawsze coś..:Łuseczki - zastanawia mnie ta z prawej??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
searcher Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 Jakieś okucie,za cholere nie wiem od czego.A może to wahadło od zegarka..?!???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
searcher Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 Fant dnia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
searcher Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 I druga strona..Kolczyk chyba współczesny..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
searcher Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 ..i wszystko razem..Pozdrawiam i życzę prawdziwych skarbów..searcher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 i jeszcze fajndy kolegow z konca roku. chyba pora na wątek - noworoczne trafki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Piter, to ostatnie to narzędzie szewskie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U96 Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Do piterb1:http://www.odkrywca-online.com/picsforum8/zdjcie34.jpgMógłbyś powiedzieć od czego ta skrzynka.z szacunkiem Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
searcher Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Tak apropos powyższego kolczyka, czy ktoś z szanownych kolegów mógłby podac jakies stronki dotyczące srebra(punce i próby)..?Zastanawia mnie ta próba 835 i punca w kształcie..powiedzmy motylka - na google(polskie) nie moge nic znaleźć.Może jakieś zachodnie..pozdro I dzięki..searcher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 U96 - to skrzynka od ruskiej amunicji kalibru 45mm, do tzw mucholapki czy muchobijki czy jak to sie zwalo, takie ruskie dzialko piechoty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U96 Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Dziękuję Frozzer Z szacunkiem Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 dokładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RG42 Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Searcher, ta łuska z prawej jest od naboju bocznego zapłonu.Kaliber pewnie ok. 5,6mm albo 6,35mm. Myślę, że wypadła z jakiejś sportowej pukawki.Niech poprawią mnie lepsi, jeśli się mylę.Pozdrawiam,RG42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 a może wątek Ostatnie Trafienia " ująć w formie nowego działu Naszego Forum ? Sądząc po liczbie odwiedzających i ogromnym zainteresowaniu kolejne odsony szybko się zapychają . Bocian - co Ty na to ?Pozdrawiam! - kocur - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomp Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Dla searcher'a--punce i próby znajdziesz tu:http://www.925-1000.com/foreign_marks.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RG42 Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Absolutnie popieram pomysł Kocura.Uważam, że powinien powstać taki dział, w którym moglibyśmy po prostu chwalić się swoimi świeżymi znaleziskami. Nie chodzi o identyfikację; taki dział mamy już przecież.Pozdrawiam,RG42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.