the_tuna Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 heh dojedziemy do 10.000 przeglądniętych to wtedy się zmieni....tak jak w poprzedniej części......ps...jeszcze trochę...a tak po za tym to panowie kopać ,kopać, kopać;)
kloki Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 no to jesli chodzi o tablice, to wrzucam to zdjątko, pewnie już wszyscy widzieli z innego tematu, ale jej miejsce powinno być tutaj :)Pozdrawiam!
razdwatrzy5 Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 No to sezon w tym roku rozpocząłem. Jest dobrze- weszły trzy łuski stalowe jeszcze nie mierzyłem ale najpradwopodobniej od 88-ki, cztery łódki bezsprężynowe do mausera, moneta - August III, kilka łusek Iwś - mauser, i to wszystko w 3 godziny.
barteks Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Dziś również w 3 godziny: dwa mausery, dwa bagnety, dwie rury do MG42,naciąg do MG42 i nasadka granatnikowa .
1AIR1 Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 WitamByła dzisiaj piękna pogoda więc wybraliśmy się nad Bzurę..podobno rosną żółte gąski.A to obok, to tak przy okazji zbierania grzybów".Pozdrawiam
militarny Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 Witam.Mam pytanko do 1AIR1 co oznaczają na tym orzełku te literki w środku FR bo mam guzik z takim oznaczenie a nie zabardzo wiem jaki to guzik.(gratuluje fanta)pozd
1AIR1 Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 WitamA dokładnie : Friedrich RexZajrzyj jeszcze na stronę Identyfikacji - mój post I wojna pickelhaube, tam pod jednym z linków jest opisana ta nazwa.Jest opis w języku angielskim.Pozdrawiam
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.