Skocz do zawartości

Ostatnie trafienia - część II

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dokładnie lezały w jednym dole:) czy jest mozliwosc ze gdzies blisko tego sa magi zakopane? jak tam było u Ciebie?
Jeszcze wroce w to miejsce szukac nastepnego kompletu :) tylko nich to białe ścierwo stopnieje...

pozdro -=OnyX=-
  • Odpowiedzi 260
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
A ja trafiłem dziś żelazny krzyż. Pierwszy w mojej karierze.A tydzień temu bagnecik niemiecki , gwizdek podoficerski i co mnie najbardziej cieszy krańcówkę" PERKUN 1933 , 7895 , W.P. i pięknie bity Orzełek jest na niej :)
pozdrowionka.
Napisano
W piątek dostałem od kupla PPS bez zamka, maga i kolby(wykopek ofkors). Leżała w starej szkole, mówił że walają sie tam jeszcze jakieś hełmiki, jeden z nich to napewno adrian 15. Teraz tylko jak je stamtąd wyciągnąć:D?
Napisano
Lewy, czy jest więcej niż tabliczka?

Beretta ładna, jakoś mam słabość do tego PM.

Ja byłem w ramach spaceru z potomkiem, 30 minut, 2 kulki ołowiane, czyli śmiecie, ale i tak jestem zadowolony, bo wreszcie była okazja się przejść (niestety w wekendy często pracuję).
Do tego przeorali pole które kiedyś przetrzepałem!!! Juz wiem co będę robił w święta!!!
Napisano

OnyX gratuluję ładnego trafienia.
Ja też zrobiłem sobie prezent pod choinkę:-)Fotka prosto z lasu, dlatego nie wszystko widać.
2./SS-T.J.E.BTL.I
z tyłu nr żołnierza i grupa krwi.

Napisano
Witam,
długo mnie tu nie było. Lewy moje gratulacje, jak zwykle bardzo dobra robota! Ten Schwimmwagen jest piękny. Rozumiem, że go odrestaurujesz?!
Pozdrawiam
Monsun
Napisano

No i taki rurowy, chyba 24, bez bić. Chyba ze dwa zostały, już mnie znudziło ich zbieranie.
co to jest z tą tabliczką PZInż.??
Pozdrawiam

Napisano
nie ja lecz znajomy z sopotu-jakies 4-5 lat temu:)...co do magów to wszystko jest możliwe...jeżeli nie bedzie ich tam w okolicy to podejdż do bodryla (masz chyba całkiem blisko do niego) .Jeżeli on nie bedzie miał takich to z pewnością coś znajdzie się u mnie:)
Napisano
Nie to, zebym nie lubil Schwimmwagenów, ale wolalbym, zeby w Polsce znalazl sie tez Łazik.Gratuluje i trzymam kciuki wobec tego, jest taka szansa?
Napisano

Panowie,ten pojazd nie przyjedzie do Polski, bo w kraju w którym sie znajduje, jest on również Dobrem Kultury Narodowej wyprodukowanym przed 1945r. Chroniąc zabytki obcej kultury technicznej (jak @nderw suwnicę Friese w Trójmieście, lepiej do huty niż w inne ręce), i blokując normalne działania środowiska kolekcjonerskiego, nie oczekujcie że inni chętnie wydadzą nam swoje Dobra Kultury Narodowej!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie