g-roza Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 A tak sobie czytam komentarze na temat Czterech Pancernych (o psie nie zapominając) i chciałbym Was zapytać : w ostatnim odcinku łażą po bunkrach i rozminowują miasto. W jakim mieście kręcono ten odcinek? Niestety nie zdobułem na ten temat informacji! Proszę o pomoc. Grzesiek (g-roza@o2.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 W Kłodzku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musashi Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 http://www.sweb.cz/klan.wings/soubory/4pes.mp3 i jeszcze po niemiecku http://www.vierpanzersoldatenundeinhund.de/media/P1_01.mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzeb Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 W ostatnią niedzielę tj. 04 maja br. na kanale TV 4 o godz. 08:30 zostały wyemitowane dwa pierwsze odcinki Czterech pancernych i psa": ałoga", Radość i gorycz". Wszystko wskazuje na to, iż będą także i następne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekranger11 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Kol.musashi-niejedno widziałem,niejedno słyszałem-Ale!!! piosenka CZTEREJ PANCERNI I PIES po Niemiecku??????????Bez komentarza-domyśl się!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KZ Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Przeczytałem wreszcie książke o pancernych. Bardzo ciekawa, aczkolwiek pozostawia pewien niedosyt. Jest za krótka...Tych ciekawostek, szczególików starczyłooby pewnie na jeszcze parę rozdziałów, zresztą jak czytam tu w tym watku, autor miałby jeszcze o czym pisać.Mam jedno pytanie: bardzo ciekawe są dyskusje kolaudacyjne.Czy autor dotarl do wiekszej ich ilości?Prosze ew. o info na suliszew@wp.plpozdr.KZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Witam!To co pisze troche nie jest na temat,ale myśle że kogoś zainteresuje ta historyjka.Służąc w wojsku widziałem na poligonie MSW w Raduczu kadłub czołgu T-34 który zagrał w filmie Czterech pancernych...".Wykorzystano ten czołg w scenie gdy Rudy traci wierze i ląduje w stogu siana, a póżniej zostaje spalony przez Janka,ale to wszyscy fani serialu wiedzą.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musashi Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Leszekranger11-A co Ci na to poradze,bylo tez w wersji niemieckiej...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eliTe.Vasilij Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 witam fanow serialu chce odpowiedziec na pytanie kolegi feeder o tych polskich panzerfaustach takowych bylo okolo 10 lub 15, plany konstrukcyjne zostaly spalone a bron zostala zniszczona przynajmniej ja tak o tym czytalem na jakiejs stroniea wracajac do watku o tej gruszce" (hamulcu wylotowym) akcja taka jest widoczna w 18 odcinu kiedy to pancerniacy przedzieraja sie przez odwrot niemcow przy wystrzale pantery z lufy odpada owa rzeczbyc moze ktos mogl zostac zabity chociaz watpie w taka historie. takie jest moje zdaniepozdrawiam vasyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasradocha7 Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 W filmie pt.Mały" wydaje mi się,że Gołas występuje w tym samym swetrze co w pancernych.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.