piters Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 w temaciehttp://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=640062
marcelbloch Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 Szkoda, że nie nasz - zmiana ekspozycji w Bovington.
marcelbloch Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 Teraz powinno być dobrze. Musiałem okroić zdjęcie.
Majorian Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 Sporo niezamieszczonych tu fotek m.ni. Vickers oraz tankietki itp.
muslim Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 Majorian - nie da sie zrozumieć tego co napisałeś ;]
Majorian Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 Faktycznie. Pisałem w dużym pośpiechu. Co nagle to po diable. Chciałem wstawić ten link: http://www.twierdzamodlin.pl/historia_02.html Na stronie kilka zdjęć polskiego sprzętu pancernego. Pzdr
akagi Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 fajnie, tylko co na tej stronie robią moje zdjęcia %#$####!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sallah_al_din Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 Skąd pewność że to Twoje ... ? Fotki występują w odbitkach w dowolnej ilości ... podobnie jak współcześnie - posiadając negatyw można było sobie nawalić ile się chciało. Nie ma się co dziwić że teraz często pojawiają się po jakimś czasie również i w innych zbiorach.
trufelhunter Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 Sallah itd,Pewności nie ma, ale jest coś takiego jak prawdopodobieństwo że te fotki nie są skopiowane od kol. Akagi - na mój gust zerowe. Wiem, że fotografie zostały pozyskane przez niego z różnych źródeł i zapewne przypadkowo 100% zdjęć pojazdów pancernych zamieszczonych na stronie internetowej (no, może z wyjątkiem jednej) jest w posiadaniu kolegi A. No, nie kupuje tego.Takie zachowania sa irytujące i nie sprzyjają udostępnianiu zdjęć i informacji komukolwiek poza kręgiem najbliższych i najbardziej zaufanych znajomych. No i po co publikować cokolwiek jeśli zaraz paru artystów wciśnie to na swoją stronę internetową bez pozwolenia albo zamieści w swojej publikacji (np. TBiU o peryskopie Gundlacha)?pozdrawiam,Mariusz
polsmol Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Niestety realia są takie, że współcześni kolekcjonerzy nie mają żadnych praw do tych fotografii. Poza przypadkami w których kupili je od spadkobierców autorów co raczej jest mało realne. W praktyce każdy może je kopiować. Czy to dobrze czy źle to już inna sprawa.
czesław.g Napisano 29 Styczeń 2009 Napisano 29 Styczeń 2009 Mam do kolegów pytanie z ilu płyt była wykonana wieża w Vickers E typ B
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.