wars98 Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Witam!Kolega Oksio, już tu był jak widzę... :))Grubas. Pisz do Oksia lub do mnie. ;)Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_kutno Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Jak tylko śnieg ustąpi jestem za spotkaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur B. Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Witamgrubas mam prośbę o kontakt w sprawie StuGa kolejowego"tel do mnie 041 - 25 20 231 pozdrawiam uczestnków forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Witam!O widzę, że jak z Poznaniem wyjechaliśmy, to i MOB się zaraz zainteresował. No ładnie, ładnie... :))Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankist Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 no to widzę jakiś postęp w sprawie.Gratuluję i tak trzymać, znaczy się, chciałem powiedzieć, tak wyciągać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_kutno Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Może jakieś spotkanko proponuje osób chętnych do podjęcia działań zmierzających do wyciągnięcia tego cuda z ziemi. Ja mam czas codziennie i weekendy. Grubas może sie spotkamy w weekend i pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_kutno Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Boruta: o których Mostkach mówisz, bo są dwa w naszej okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Tzn, ja o żadnych Mostkach nic nie wiem, komuś się coś pomyliło.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_kutno Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Sorrki, to pytanie było do Grubasa. Coś pisał we wcześniejszych postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Czy Wy wszyscy nigdzie nie pracujecie? Nic tylko cały dzień piszecie:-)Za spotkaniem jestem ale ten weekend odpada. Chodzi o Mostki k. Sompolna/Babiaka.WARS jak tylko znajde chwilkę zapukam do twoich drzwi.Dopiero wróciłem z pracy i musze się troche ogarnąć.Żona i tak już puka się po głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 WARS dostałeś wiadomość? Może nawet dwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Witam!To jesteśmy rozmówieni i umówieni. Przystępujemy do działania w sprawie potwora".Pozdrawiamwars98 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Żeby nie wprowadzać aury tajemniczości i nie być posądzony o załatwianie sprawy w bardzo wąskim gronie chciałbym potwierdzić iż odbyliśmy rozmowę z warsem, po której mam nadzieję, sprawa ruszy z miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 czy przekonał cie wars Wars ty masz jakis dar poza zmysłowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Witam!Cześć Yoony. Czym? Hmm... Chyba tym, że uważam i staram się przedstawiać sprawy takimi jakie one są. Proste rozwiązania są najskuteczniejsze. Kiedyś się spotkamy na żywo, to zrozumiesz mnie. :)Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 mamy z gruntu inne podejscie ale na spotkanie czekam niecierpliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1991 Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 Ja mam rodzine w Kole i w Czołowie no i na Podlesiu. A tak apropo to niewie ktoś czy na Podlesiu lub w jego granicach(może lasy) działo sie coś jeżli tak to był bym wdzięczny za odpowiedż na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 Witam!Jacek1991! Podlesie, czy raczej Podlasie? A może Polesie? Bo o podlesiu to raczej nie słyszałem. I jak Cię na priv informować, jak go nie ma? Podaj maila, to może coś Ci ktoś wyśle. :)Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1991 Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 Nienapisałem żle chodzi mi o wieś Podlesie to jest w gminie babiak powiat kolski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 A widzisz! To zmienia nieco postać rzeczy! Hihi... :)Okey. Teraz już wszystko jasne, tylko podaj maila do siebie!Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1991 Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 jacki12345@wp.pl prosze bardzo o to mój mail :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_kutno Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Grubas: nie wim jak inni koledzy ale ja pracuje, i mam czas w pracy na szperanie po necie różnych informacji oraz na rozmowe z wami. Co do spotkania i wspólnego zadziałanie w kwestii potworka" o czekam na kontakt i działamy ostro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Nie wiem, kris, czy nie doszło czy nie odczytałeś ale puściłem Ci wiadomość na priv. A tak na marginesie, jutro puszcze fotki jakiś fantów które dostałem dzisiaj od tego dziadziusia od którego mam tę płyte do stuga. Chyba mnie polubił:-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_kutno Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Poczte odczytam w domciu, bo teraz klikam z służbowego kompa. Czekam z niecierpliwością na fotki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Witam!Mam gorącą prośbę. O ile rzecz jasne można. Grubas i Kris_Kutno. Powymieniajcie się zdjątkami na priva (chwilowo), bo ludzie wariują i nam spać nie dają. Jak załatwimy formalności, to powrzuca się zdjęcia z akcji oraz tych części o których piszecie. Bardzo Was Panowie o to proszę.Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.