Skocz do zawartości

Ile mamy lat...???

stec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 484
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ja jestem z grona weteranów", czyli ode mnie są starsze tylko dinozaury i węgiel :) :)
mój syn też kopie (chociaż ostatnio lata za laskami) będzie za parę dni miał 18" :)
Napisano
jak w nicku 1979"
wykrywka od 2 lat po rozwodzie w końcu znalzłem czas a historia interesowła mnie od zawsze... ;-) wyroslem w końcu na Janosiku, Stawce większej niż życie no i oczywiście na Czterech pancernych :-)
Napisano
A wiecie co jest najlepsze?Że ten wątek został zapoczątkowany w 2004 roku i autorzy pierwszych wpisów mają już 5 lat więcej:) Ja mam 30 lat i kopanie bawię się od stosunkowo niedawna. Pozdrawiam wszystkich
G.
  • 8 months later...
Napisano
Może by tak uaktualnić swoje latka w tym wątku.Ostatni mój wpis był tu w 2004 roku jak miałem 46 latek.Jak ten czas leci, a tyle jeszcze fantów do wygrzebania.
Napisano
Pierwszy udział w eksploracji - około 1965/1966 r. (łuski na stanowisku art. radzieckiej), pierwsze samodzielne znalezisko (zardzewiały ogryzek chyba naganta w wapienniku)- około 1968 r. Od tego czasu już nic nie szukam, ale jak dożyje emerytury może wrócę do fascynacji z czasów dzieciństwa:) Na razie wystarcza mi oglądanie stron odkrywcy:) O rok młodszy od poprzednika:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie