Adam A. Napisano 30 Czerwiec 2004 Share Napisano 30 Czerwiec 2004 Mam nieśmiałe pytanie czy sprawa pozyskania tego ciekawego wydawnictwa i jego edystrybucja" żyje?PozdrawiamAdam A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 30 Czerwiec 2004 Share Napisano 30 Czerwiec 2004 No właśnie. Kupiliście już? Komu mam przekazać haracz za nie robienie fotek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turtur Napisano 30 Czerwiec 2004 Share Napisano 30 Czerwiec 2004 sprawa zyje, zyje... tylko dajcie czasowi czas...Pozdrawiamturtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2004 Czekam niecierpliwie,wraz ze mną przynajmniej 3 osoby.Dajcie znać jak się stanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 czy zdażyło wam się wykopać jakieś fragmenty zapór przy okazji wypadów z piszczałką,może macie jakieś foto?Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2004 Oanowie prosze śmielej,nikt nigdy nie wykopał potykacza,słupka na drut kolczasty lub świńskiego ogona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2004 Panowie prosze śmielej,nikt nigdy nie wykopał potykacza,słupka na drut kolczasty lub świńskiego ogona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hun97 Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 A co to takiego potykacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 Ja też chciałbym to wiedzieć,tak ładnie brzmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 Cześć Hubert, mam dla was już zeskanowaną instrukcje zapór ppanc, jeszcze tylko muszę zrobić parę fotek co u mnie stoi i Ci to wyśle. Przy okazji wyślę zdjęcia z BakałarzewaWojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2004 Serdeczne dzięki Wojtku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawiu neue Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 Hubertus mam podstawke pod słupek,cała ocynkowana śladowe ilości rdzy,ja takich fantów nie zbieram,moge wam podrzucić przy jakiejś okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2004 Ok jesteśmy zainteresowani,dzięki za propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 potykacz, to jest to druciane na załączonej przeze mnie fotce nieco u góry.PS Jak z zakupem instrukcji? Kiedy i komu wysyłać kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praktiker Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 Mam pytanie,co zamierzacie zrobić z fotkami które otrzymacie?Sami posiadacie jakieś słupki,ja jeszcze nigdy na nie nie trafiłem więc chętnie zobacze jakąś fotke z nimi.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Dodałem bo na razie nie wiadomo czy to jakieś nosidło czy co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2004 Ma ktoś wspólczesne fotki jeży p-panc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 W najbliższym czasie prześlę ci wszystkie fotki z Bakałarzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2004 Wojtku jesteś może w kafejce Sensacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Abt. Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Ten eBook już kupiony, rozpakowany? Turtur użył Visa? Oczy nacieszone?Z ciekawości pytam - jak wam poszła ta super skomplikowana akcja zakupów za 5 dolarów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pucior Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Oto potykacz, jaki znalazłem w pobliżu niemieckiego schronu łączności. Losy takich słupków po wojnie były różne np. ostatnio wypatrzyłem, że ktoś posłużył się podobnymi słupkami (wysokimi na ok. 1,7 m) do zamocowania siatki na ogrodzenie wokół domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 W miarę mozliwości jestem w kafejce sensacji pod pseudo Bunker. Potykacz wz 15 w poście mojego poprzednika pochodzi ze schronu łączności pod Pozezdrzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
necroskop Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Witam.Kolega Majros zamieścił już tego typu zapore ale tu chyba będzie lepiej ją widać.Ta pochodzi ze zbiorów kolegi i sfotografował ją we Wrocławiu.PozdrawiamMarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Abt. Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 I co? kupiliście?(jak wiecie mam oryginał, interesuje mnie tylko jak wam idą zakupy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 15 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2004 Właśnie co z zakupem???Jestem zainteresowany pozyskaniem tej książki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.