jack61 Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 A Pan powiedział: wkrótce nikt go nie usłyszy i nie zobaczya głos sam zamilknie "co w tłumaczeniu uproszczonym znaczy -olać go
MK Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 not, not... ale już wkrótce...Ładnie, same mądre wypowiedzi związane z tematem postu :)... nawtykaliśmy Bocianowi w żywopłot drutu kolczastego i ciach, ciach... nie ma to jak utrudnić komuś życie ;)
Bocian Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 No cóż kolega, Glos z sali, Glos i Exploited to jedna osoba w dodatku mi znana z osobistej korespondencji. Człowieku daj sobie spokój bo to brzydka zabawa.
ms Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 prosimy o wykluczenie mozliwosci przekazywania postow na forum bez wczesniejszego ZAREJESTROWANIA.Czas pokazal ze po pierwsze jest to czynność wyjątkowo malo skomplikowania z ktora poradzi sobie kazdy, nawet niezbyt rozgarniety osobnik, po drugie tenze czas udowodnil iz anonimusy wszelkiego rodzaju zasadniczo wnoszą niewiele merytorycznego do dyskusji, pojawiają się w chwilach ich slabostek zyciowych i konieczności odreagowania w taki a nie inny sposób, sieją pytania ktore ewidentynie nalezy polaczyc z fotką a tutaj rodzi sie problem poniewaz ich niezalogowanie oznacza brak mozliwosci podpiecia obrazu, itd, itp.W celu zachowania mechamizmow demokratycznego stanowienia o przestrzeni tego miejsca proponuje zamiescic SONDĘ z banalnym jak rejestracja pytaniem, wrzucic ją na głowną stronę (lub na górke forum) na kilka dni i przyjąć wynik za ostateczne rozwiążanie.
Romel79 Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Ja bym dożucił wykluczenie możliwośći używania kilku loginów. Jeśli ktoś chce coś powiedzieć to niech karzdy wie kto to , a teraz to ktoś co chwila może sobie zmieniać na inny.PozdrRomel
Vincent Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 WitamJestem wprawdzie od niedawna użytkownikiem tego forum lecz problemy o których toczy się dyskusja są mi dobrze znane z innego motoryzacyjnego forum. www.opelklub.pl - ma swoje forum na motonews i tam jestem jednym z adminów zajmujących się między innymi porządkowaniem forum.Na tamtejszym forum wykluczono możliwość udzielania głosu osobom niezalogowanym, inna rzecz że można to obejść posiadając kilka nicków, profili, kont...Wracając jednak do tematu...zrozumiałe że jedna osoba nie jest w stanie ogarnąć całości, przeczytać wszystkich wątków i postów jakie w ciągu jednego dnia się pojawiają. Dobrym pomysłem jest więc wsparcie Bociana, jeśli oczywiście tego potrzebuje i pragnie...Do obowiązków pomocniczych adminów należy pouczanie nowych użytkowników, łączenie i przenoszenie wątków pomiędzy kategoriami...a także kasowanie wątków na które nie udzielono żadnej odpowiedzi lub takich które nie wnoszą nic konkretnegoZ własnego doświadczenia wiem że wiele bałaganu czynio tworzenie coraz to nowych wątków w jednym temacie, nadmiernie rozbudowuje forum i obciąża je - po co np. 10 wątków na temat wykrywaczy marki X skoro możnaby odnaleźć wątek poprzez wyszukiwarkę, odświeżyć go poprzez dodanie nowego postu.Wydaje mi się że każdy z użytkowników może wspomóc Admina poprzez chęć wytłumaczenia nowym użytkownikom zasad panujących na tym forumPozdrawiam Vincent
zelig Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 O rety! To naprawdę byłem ja?! To były moje klony? No coś takiego...!To chyba było jasne od początku i żeby to stwierdzić nie potrzeba było aż wszechwiedzy admina. Miało być do śmiechu", a wyszedł syf. Anonimy odpowiadały tylko na zaczepki przewrażlwionych na swoim punkcie zarejestrowanych". Jedyną rzeczą, którą pokazały, to fakt, że chamskie zagrywki nie są wyłącznie ich domeną.Jeśli większość tutaj ma takie cenzorsko-faszystowskie zapędy (jakieś getta dla ie zarejestrowanych" wam się marzą, władza wam się marzy...) - to za chwilę, to będzie jakaś parodia forum.I na koniec, panie adminie-człowieku... - co właściwie było takiego brzydkiego w mojej zabawie? brzydka ortografia? brzydkie samogłoski ..?wściekły - pocałujcie go wiecie gdzie - zelig
ms Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 zelig wykazal sie doprawdy instynktem humorystycznym, ciekawe tylko kto wraz z nim sie radowal...znamienne jest poslugiwanie sie argumentacja krzykliwo-rozpaczliwo-skrajna (faszystowskie i temu pokrewne) dla obnazonych istot ze spuszczonymi gaciami (czapeczke znowu wiatr a poza tym nikt mnie nie lubi"...) :-)
zelig Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Nie podniecaj się tak tą wizją. Kącik gejowski był już kilka postów wyżej.
Gambit Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Daruj sobie Zelig tą grę, bo ja na pewno w nią z tobą nie zagram.
saracen1313 Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 czyżby niektórzy korzystali ze starej maksymyJEŚLI NIE MASZ PO CO ŻYC TO ŻYJ NA ZŁOŚĆ INNYM"?::))
Gość Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 Tolerancja,tolerancja,tolerancja...Panowie i po co te nerwy...Po co te gromkie słowa ?Szkoda,że w tym emacie"nie zabrała głosu, jakaśmiła kobieta,zaraz obyczaje by złagodniały.Zycie jest takie piękne...wiór.
Gość Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 Drogi Panie nerwowy,122.Podobno, jeśli mężczyzna ,jest tak agresywnyw słowie pisanym i w ogóle, jak Pan, to ma nieprawidłowe relacje z kobietami.Radzę się zastanowić nad problemem poważnie.Anna
zelig Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 A jeśli będzie się chciał do tego przyznać, to najlepiej niech założy nowy wątek.
RASTCOM Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 Temat zaczął się od bałaganu na forum,przewineły się i pyskówki , racje stanu , agitacje wyborcze , a kończy się na poradach.Ciekawe co jeszcze tu będzie.W sumie może faktycznie przydali by się do pomocy jeszcze inni admini, logowanie na forum , a najlepiej w końcu mamy demokracje referendum.Bo chyba za niedługo jeden człowiek tego już nie obejmie.Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.