bjar_1 Napisano 10 Wrzesień Napisano 10 Wrzesień (edytowane) Ano widzisz, dzięki za sprostowanie. O tym filmie nie czytałem i sam sobie Baera dopasowałem do sytuacji. Cieszy, że choć to nie on, to esior zawisł. Edytowane 10 Wrzesień przez bjar_1
Witek Cisłak Napisano 10 Wrzesień Napisano 10 Wrzesień (edytowane) Filmik wstawiłem do wątku Übermensche A.D. 1945. Kneissl zawisł a Baer też w końcu w 1960 znalazł się w pudle i tam zdechł w 1963. Marna sprawiedliwość i mocno spóźniona, ale zawsze to coś. Witek PS. Mała poprawka - filmik nakręcony 9 maja w Rokycanach koło Pilzna a nie 8 pod Brnem. W Brnie miała ta szuja proces w 1947 i finalne spotkanie ze sznurkową pętelką. Witek Edytowane 10 Wrzesień przez Witek Cisłak 1
Jedburgh_Ops Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Prawicowo-populistyczna Alternatywa dla Niemiec (AfD) zwyciężyła w niedzielnych wyborach w kraju związkowym Meklemburgia-Pomorze Przednie o 1,5 punktu procentowego wyprzedzając SPD - wynika z badania exit poll stacji ZDF. Może ktoś w RFN pójdzie po rozum do głowy i zrobi badania, jak Bundeswehra głosuje na AfD? Tak na wzór sprawdzenia w Polsce, jak wojsko głosowało na konfy. Rzecz istotna w kontekście żądań AfD skorygowania zachodniej granicy Polski.
Cronos Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 24 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Prawicowo-populistyczna Alternatywa dla Niemiec (AfD) zwyciężyła w niedzielnych wyborach w kraju związkowym Meklemburgia-Pomorze Przednie o 1,5 punktu procentowego wyprzedzając SPD - wynika z badania exit poll stacji ZDF. Może ktoś w RFN pójdzie po rozum do głowy i zrobi badania, jak Bundeswehra głosuje na AfD? Tak na wzór sprawdzenia w Polsce, jak wojsko głosowało na konfy. Rzecz istotna w kontekście żądań AfD skorygowania zachodniej granicy Polski. Zakaz poboru z po NRDowskich landów i poparcie afd w wojsku wyniesie margines.
Jedburgh_Ops Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Od dzieciństwa mam wtłaczane do głowy, jak to w NRF/RFN Federalny Urząd Ochrony Konstytucji pilnuje, żeby w tym byłym Reichu nie odradzały się ruchy neonazistowskie, a jak by coś, to żeby były kasowane w zarodku metodami albo policyjnymi, albo delegalizacyjnymi. I co? I nic, jak pokazuje przykład AfD. Tylko delegalizacja tej szumowiny uchroni Niemcy od tych nazioli, a Polskę od „korekty” zachodniej granicy i od AfD-owskiego żądania od Polski „reparacji” wojennych.
Czlowieksniegu Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: Od dzieciństwa mam wtłaczane do Z jakiegoś powodu na Litwę, w ramach Panzerbrigade 45, nie są wysyłani żołnierze, co do których "góra" nie ma 101 % zaufania.
Jedburgh_Ops Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Bundeswehra: więcej neonazistów niż przypuszczano Bundeswehra walczy z neonazistami w szeregach wojska Skandal w Niemczech: Służby ukrywały fakty o skali neonazizmu w niemieckiej armii Skandal z udziałem Bundeswehry na Litwie. Żołnierze świętowali urodziny Hitlera AfD ma/będzie miało coraz silniejsze wsparcie w armii. I jak tu nie być PiSowcem, u których twierdzi się, że niewykluczone, iż lufy polskich Abramsów być może obrócą się kiedyś wcale nie na wschód, ale na zachód. Popisy AfD z żądaniami korekty polskich granic i wypłaty Niemcom przez Polskę reparacji wojennych to już nie są żarty w świetle tego, jakie są wyniki najnowszych wyborów w RFN. Szkopstwo jest nienaprawialne, niereformowalne. Szkopstwo to taka sama zakała Europy jak dzicz turańska z siedzibą na Kremlu.
Rekomendowane odpowiedzi