Panowie proszę pomóżcie , bo nie zakopię mojego nowego przyłącza do wody. Zostawiłem dwa metry wykopu jak ,, rozrywka " to niech sobie leży tam gdzie była. A była dość głęboko bo tak ok.metra . Stalowe toto z przekładką, chyba preszpan , bo papier to by dawno szlag trafił. Pod tym jakiś pierścień, wygląda na bakielit. Całość wyraźnie oderwana od czegoś raczej dużego. Waga 1,85 kg , frez na klucz płaski 44 ,a średnia 88 mm. Średnica ciekawa. Niby puste , ale ta część do odkręcenia ??? Nie mogę tego znaleźć w necie. Od czego to jest? Bo , że od czegoś szybko latającego to pewne.
Pytanie
kolczyk96
Witam!
Panowie proszę pomóżcie , bo nie zakopię mojego nowego przyłącza do wody. Zostawiłem dwa metry wykopu jak ,, rozrywka " to niech sobie leży tam gdzie była. A była dość głęboko bo tak ok.metra . Stalowe toto z przekładką, chyba preszpan ,
bo papier to by dawno szlag trafił. Pod tym jakiś pierścień, wygląda na bakielit. Całość wyraźnie oderwana od czegoś raczej dużego. Waga 1,85 kg , frez na klucz płaski 44 ,a średnia 88 mm. Średnica ciekawa. Niby puste , ale ta część do odkręcenia ??? Nie mogę tego znaleźć w necie. Od czego to jest? Bo , że od czegoś szybko latającego to pewne.
Pozdrawiam!
Marek.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi