Andrzej 333 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Znalazłem coś takiego, wydaje mi się że to meteoryt ale wolę popytać.
0 karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Ale skąd w kosmosie siatka, która się zatopiła/ odcisnęła?
0 bialawy Napisano wczoraj o 05:23 Napisano wczoraj o 05:23 Toć to oczywiste - z kombinezonu astronauty zapewne
0 szutnik Napisano wczoraj o 16:11 Napisano wczoraj o 16:11 To może być skała osadowa z pozostałością skóry jakiegoś nieboraka.
0 karpik Napisano wczoraj o 16:49 Napisano wczoraj o 16:49 35 minut temu, szutnik napisał: To może być skała osadowa z pozostałością skóry jakiegoś nieboraka. Widać plecioną siatkę. Naprzemiennie tkane druty. To nie jest odcisk czegokolwiek co żyło.
0 Cronos Napisano wczoraj o 17:29 Napisano wczoraj o 17:29 A gdzie dokładnie znalezione? Okoliczności terenowe? Czy w okolicy jest jakiś zakład przemysłowy?
0 Andrzej 333 Napisano wczoraj o 18:18 Autor Napisano wczoraj o 18:18 45 minut temu, Cronos napisał: A gdzie dokładnie znalezione? Okoliczności terenowe? Czy w okolicy jest jakiś zakład przemysłowy? Znalazłem to na polu wykrywaczem metali, mocny sygnał pomimo dyskryminacji ustawionej na maxa. Jest nie wielki struktra przypominająca siatkę jest widoczna w powiększeniu. Część jest lekko przyrdzewiała a część wygląda jak skała.
Pytanie
Andrzej 333
Znalazłem coś takiego, wydaje mi się że to meteoryt ale wolę popytać.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi