bialawy Napisano wczoraj o 15:55 Napisano wczoraj o 15:55 Witam. Takie cudo wpadło mi ostatnio w łapy. Ewidentnie widać na nakrętce głowę kozła, a pod nią na tubce pozostałości liter A i L oraz gwiazdkę. Ma ktoś pomysł czego jest to pozostałość? Tak mnie intryguje ten Kozioł stąd moje dociekanie. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
0 sebek1974 Napisano wczoraj o 18:06 Napisano wczoraj o 18:06 Myśle, że to pozostałości po piersiówki.
0 karpik Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu https://forum.odkrywca.pl/topic/650432-guzik-z-koziołkiem/#819301 1
0 bialawy Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu Wielkie dzięki. Co do tubki to miałem pewność (żadnych guzików i piersiowek). Dzięki tamtemu postowi wiem że chodzi o konkretną pastę do butów. Dzięki wielkie. Obiektyw google nie mógł rozpoznać stąd moje zapytanie. Pozdrawiam
0 karpik Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 11 minut temu, bialawy napisał: Wielkie dzięki. Co do tubki to miałem pewność (żadnych guzików i piersiowek). Dzięki tamtemu postowi wiem że chodzi o konkretną pastę do butów. Dzięki wielkie. Obiektyw google nie mógł rozpoznać stąd moje zapytanie. Pozdrawiam Znalazłem właśnie z obiektywu, ale trzeba mu czasem pomóc odpowiednim hasłem i naprowadzić.
Pytanie
bialawy
Witam. Takie cudo wpadło mi ostatnio w łapy. Ewidentnie widać na nakrętce głowę kozła, a pod nią na tubce pozostałości liter A i L oraz gwiazdkę.
Ma ktoś pomysł czego jest to pozostałość? Tak mnie intryguje ten Kozioł stąd moje dociekanie.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi