Janu Posted April 1, 2009 Author Share Posted April 1, 2009 Prawdopodobnie guzik o średnicy 14mm z wizerunkiem głowy kozła i gwintem wewnętrznym.Z góry dzięki za bliższe informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu Posted April 1, 2009 Author Share Posted April 1, 2009 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martian. Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Zakrętka od piersiówki ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
latający holender Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Zakrętka od małej tubki,takiej aptekarskiej,z maścią.Ja swoją trafiłem w listopadzie ubiegłego roku.Zdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melajda95 Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 I ja dorzucę swoją cegiełkę.Znalazłem całą tubkę po paście do obuwia ''Dobrolin''.Niestety zwinięta była w trąbkę i przy rozwijaniu całkowicie się rozleciała razem z pokrywającą ją farbą ,ale udało mi się jeszcze odczytać nazwę firmy.Uratowałem tylko nakrętkę z głową kozła i fragment z gwintem.Można zatem domniemywać ,że zakrętki pochodziły od produktu ''Dobrolinu'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
melajda95 Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Tak to mniej więcej wyglądało.Zdjęcia z netu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melajda95 Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Cyfry na zgięciu to prawdopodobnie data produkcji lub ważność pasty:17 8 39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.