0 sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 49 minut temu, Adameknowy napisał: Witam proszę o identyfikację Na górze i na dole haczyki Jak dla mnie jest to siódemka. Chyba jaki szablon do malowania cyfr.
0 sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 17 minut temu, sebek1974 napisał: Jak dla mnie jest to siódemka. Chyba jaki szablon do malowania cyfr. Na przykład takie.
0 Adameknowy Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Możliwe. Podobny krój pytanie gdzie ów 2 lub 7 była malowana, jakie państwo?
0 sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 57 minut temu, Adameknowy napisał: Możliwe. Podobny krój pytanie gdzie ów 2 lub 7 była malowana, jakie państwo? Na przykład tu.
0 Adameknowy Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Krój chyba ten sam ale za duże moja cyfra ma z 7cm wys. Ale kierunek podejrzeń zaczyna mi się podobać
0 Catadero Napisano %s o %s Napisano %s o %s Blaszka raczej służyła jako nakładka np. na latarnię kolejową/samochodową itp niż jako szablon. Nawet nie ma śladu farby. Zaznaczone zaczepy sugerują użycie jej jako nakładki na coś, co dawało światło i mogło być identyfikowane także w ciemności.
0 sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 54 minuty temu, Catadero napisał: Blaszka raczej służyła jako nakładka np. na latarnię kolejową/samochodową itp niż jako szablon. Nawet nie ma śladu farby. Zaznaczone zaczepy sugerują użycie jej jako nakładki na coś, co dawało światło i mogło być identyfikowane także w ciemności. Nie wykluczam.
0 Adameknowy Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Latarenka adresowa? Może nie taka ale przy nazwie na tych takich belkach
0 sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 minut temu, Adameknowy napisał: Latarenka adresowa? Może nie taka ale przy nazwie na tych takich belkach Całkiem możliwe, na pewno przedwojenne.
0 Erih Napisano %s o %s Napisano %s o %s Latarenka raczej nie, zaczep sugeruje że cyfra mogła być wymieniana w miarę potrzeby.
Pytanie
Adameknowy
Witam proszę o identyfikację
Na górze i na dole haczyki
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi