Adameknowy Posted Tuesday at 04:18 PM Posted Tuesday at 04:18 PM Witam proszę o identyfikację Na górze i na dole haczyki
0 sebek1974 Posted Tuesday at 05:12 PM Posted Tuesday at 05:12 PM 49 minut temu, Adameknowy napisał: Witam proszę o identyfikację Na górze i na dole haczyki Jak dla mnie jest to siódemka. Chyba jaki szablon do malowania cyfr.
0 sebek1974 Posted Tuesday at 05:30 PM Posted Tuesday at 05:30 PM 17 minut temu, sebek1974 napisał: Jak dla mnie jest to siódemka. Chyba jaki szablon do malowania cyfr. Na przykład takie.
0 Adameknowy Posted Tuesday at 05:38 PM Author Posted Tuesday at 05:38 PM Możliwe. Podobny krój pytanie gdzie ów 2 lub 7 była malowana, jakie państwo?
0 sebek1974 Posted Tuesday at 06:36 PM Posted Tuesday at 06:36 PM 57 minut temu, Adameknowy napisał: Możliwe. Podobny krój pytanie gdzie ów 2 lub 7 była malowana, jakie państwo? Na przykład tu.
0 Adameknowy Posted Tuesday at 07:28 PM Author Posted Tuesday at 07:28 PM Krój chyba ten sam ale za duże moja cyfra ma z 7cm wys. Ale kierunek podejrzeń zaczyna mi się podobać
0 Catadero Posted Tuesday at 07:30 PM Posted Tuesday at 07:30 PM Blaszka raczej służyła jako nakładka np. na latarnię kolejową/samochodową itp niż jako szablon. Nawet nie ma śladu farby. Zaznaczone zaczepy sugerują użycie jej jako nakładki na coś, co dawało światło i mogło być identyfikowane także w ciemności.
0 sebek1974 Posted Tuesday at 08:25 PM Posted Tuesday at 08:25 PM 54 minuty temu, Catadero napisał: Blaszka raczej służyła jako nakładka np. na latarnię kolejową/samochodową itp niż jako szablon. Nawet nie ma śladu farby. Zaznaczone zaczepy sugerują użycie jej jako nakładki na coś, co dawało światło i mogło być identyfikowane także w ciemności. Nie wykluczam.
0 Adameknowy Posted Tuesday at 08:42 PM Author Posted Tuesday at 08:42 PM Latarenka adresowa? Może nie taka ale przy nazwie na tych takich belkach
0 sebek1974 Posted Tuesday at 08:49 PM Posted Tuesday at 08:49 PM 5 minut temu, Adameknowy napisał: Latarenka adresowa? Może nie taka ale przy nazwie na tych takich belkach Całkiem możliwe, na pewno przedwojenne.
0 Erih Posted Tuesday at 08:52 PM Posted Tuesday at 08:52 PM Latarenka raczej nie, zaczep sugeruje że cyfra mogła być wymieniana w miarę potrzeby.
Question
Adameknowy
Witam proszę o identyfikację
Na górze i na dole haczyki
10 answers to this question
Recommended Posts