0 Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s W środku możesz znaleźć gumowy pokrowiec na pytona z Wehrmachtu ;)
0 grec Napisano %s o %s Napisano %s o %s Albo po maści, ale kojarzy mi się że po niemieckich prezerwatywach...
0 karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 13 minut temu, Cronos napisał: W środku możesz znaleźć gumowy pokrowiec na pytona z Wehrmachtu ;) Odrzuciłem tę opcję, bo wszystkie jakie znalazłem "gumiszuce" były z alu, wyraźnym oznaczeniem i jednak mniejszą średnicą.
0 Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 8 minut temu, karpik napisał: Odrzuciłem tę opcję, bo wszystkie jakie znalazłem "gumiszuce" były z alu, wyraźnym oznaczeniem i jednak mniejszą średnicą. W sumie racja, wszystkie z jakimi się spotkałem były w alu:) Tak mi się skojarzyło. Natomiast zapasowe szkła do masek gazowych chyba w stalowych były?
0 Kee Napisano %s o %s Napisano %s o %s A to nie pudełko od pasy do butów? Witać tam taki pin na którym mógł siedzieć ten wihajster do otwierania.
0 Bercik1922 Napisano wczoraj o 21:00 Autor Napisano wczoraj o 21:00 Jutro to otworze, jest po środku napis GOTY, tez mi sie tak wydaje ze bedzie tam pasta, w tym miejscu gdzie znalazłem to był blisko mały nabój oraz ta zapalniczka i ten kawałek metalu z gwiazdkami
Pytanie
Bercik1922
Nie da sie tego otworzyc
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi