0 Jedburgh_Ops Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu M1 helmet clones US M-1 vs. Euro Clone Helmet Components Guide
0 Jedburgh_Ops Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Kupiłeś to, czy dopiero zastanawiasz się, czy kupić?
0 kazioW24 Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Kupiłam kolekcję od Niemca po ojcu w sumie 7 szt 3x M1 ,1 x Himmler styl,1xM34,1XM42 i nocnik NVA
0 Jedburgh_Ops Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Moja rada - to, co tu wrzuciłeś to sprzedaj jak najszybciej, bo wartość tego jest... hmmm. Wszystkie aukcje i sklepy z militariami są zawalone takim towarem, a już nawet początkujący rekonstruktorzy WWII mają nieraz wyższe wymagania. Wartość materialna i historyczna tego jest prawie żadna - no, chyba że ktoś lubi... ;-)
0 kazioW24 Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu (edytowane) ja musiałem kupić komplet chciałem tylko M16,M42 ale był komplet ,NVA chyba za duzo juz nie ma ,a M16 HIMMLER STYL na oryginalnej farbie to praktycznie wcale Edytowane 9 godzin temu przez kazioW24
0 Jedburgh_Ops Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowane) Okay, rozumiem. Żeby te Twoje niby US to były Belgi to byś na tym może i zarobił. Ale nie są. Upłynnij to Kaziu, bo to tylko obciążenie będzie dla Ciebie. Najlepszy klon drugowojennego M1 to klon belgijski i za to to można jeszcze dostać przyzwoitą kasę, bo rekonstruktorzy nierzadko tego potrzebują. Ale te Twoje to nie Belgi. W mojej kolekcji Mjedynek sam mam Belga tak zrobionego do reko (żeby nie niszczyć drugowojennych oryginałów), że najlepszy szpenio by się nie kapnął, że to Belg dopóki bym go nie zdjął z głowy, a i wtedy też nie każdy by się kapnął. Ale te Twoje to nie ta liga. Moja rada - upłynnij toto. Edytowane 9 godzin temu przez Jedburgh_Ops
Pytanie
kazioW24
to wszystko us czy jakaś BW
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi