bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s I jak drugą turę obstawiacie? Wyborcy Konfy zdecydują. Według mnie wygra Nowogrodzki.
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s Teraz to Pan Grzegorz może iść w końcu siedzieć, tam gdzie miejsce wszystkich nazioli.
bjar_1 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Nie zrobił nic takiego, by siedzieć. Więksi złodzieje i kombinatorzy w polityce i nie siedzą.
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 10 minut temu, Cronos napisał: Teraz to Pan Grzegorz może iść w końcu siedzieć, tam gdzie miejsce wszystkich nazioli. putler też wszędzie nazioli widzi... Na Ukrainie, na Zachodzie, w Polsce, USA...
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s Daje tutaj bo to istotna graficzka rolnicy ponad 51% - Nawrocki I dalej aktualna linia podziału wschód - zachód
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 16 minut temu, bjar_1 napisał: Nie zrobił nic takiego, by siedzieć. Więksi złodzieje i kombinatorzy w polityce i nie siedzą. Jakbym słyszał pogawędki przy piwku w Monachijskiej knajpce, okolice luty 1933. Z szacunku dla moich dziadków, nie będę brnął w ten wątek.
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s Ponad 6% na Brauna jest dla mnie czymś chyba najbardziej dobijającym
bjar_1 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Teraz, Cronos napisał: Jakbym słyszał pogawędki przy piwku w Monachijskiej knajpce, okolice luty 1933. Z szacunku dla moich dziadków, nie będę brnął w ten wątek. Cronos - czy piszę nieprawdę? :)
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 16 minut temu, bjar_1 napisał: Cronos - czy piszę nieprawdę? :) Tu nie chodzi o wyliczanie kto więcej nakradł i czy w ogóle, tylko o światopogląd, który jest skrajnie bardzo niebezpieczny. A co do "konfa zdecyduje", ja się nie chcę wypowiadać za innych, ale znam osoby które nie kryły że w pierwszej turze zagłosują na Mentzena ( że anty po pis) i nie kryły że za żadne skarby w drugiej nie zagłosują na Batyra i dla nich on jest zagrożeniem nr jeden. Nie Bonżur.
bjar_1 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 100% obwodów: - Rafał Trzaskowski 31,36% - Karol Nawrocki 29,54% - Sławomir Mentzen 14,81% - Grzegorz Braun 6,34% - Szymon Hołownia 4,99% - Adrian Zandberg 4,86% - Magdalena Biejat 4,23% - Krzysztof Stanowski 1,24% - Joanna Senyszyn 1,09% - Marek Jakubiak 0,77% - Artur Bartoszewicz 0,49% - Maciej Maciak 0,19% - Marek Woch 0,09%
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s Wygrana Batyra spowoduje upadek rządu i przyspieszone wybory, kolejna kampanie wyborcza + wybory (bez gwarnacji dobrego rozstrzygniecia) - czyli chaos i paraliż decyzyjny na najbliższe kilkanaście miesiecy albo i dłużej Ciekawe kogo zatem będą wspierać ruskie troole
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s Ich człowieka w Warszawie z ekipą będą wspierać ruskie trolle...
bjar_1 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Teraz, canabis.dw napisał: Wygrana Batyra spowoduje upadek rządu i przyspieszone wybory Nie umieli sobie dać rady z pisowskimi złodziejami, to niech cierpią. Ja odpalam popcorn.
formoza58 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 godzinę temu, canabis.dw napisał: Daje tutaj bo to istotna graficzka rolnicy ponad 51% - Nawrocki I dalej aktualna linia podziału wschód - zachód Z rolnikami , nie dziwota...
formoza58 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 godziny temu, bjar_1 napisał: I jak drugą turę obstawiacie? Wyborcy Konfy zdecydują. Według mnie wygra Nowogrodzki. Spoko. To nie jest własność konfy, pewnie młodzież która chciała inaczej. Do II tury albo pójdą, albo nie...
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s To będzie miała inaczej... Jak w Szwecji, Francji, Niemczech... Jak tam? Odkładacie już na socjał dla nachodźców? Polska żywność nie smakuje ta z mercosuru lepsza? Może ojro zamiast złotówki wam się marzy? Za zbieraniem szparagów w Niemczech się stęskniliście?
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, Tyr napisał: To będzie miała inaczej... Jak w Szwecji, Francji, Niemczech... Jak tam? Odkładacie już na socjał dla nachodźców? Polska żywność nie smakuje ta z mercosuru lepsza? Może ojro zamiast złotówki wam się marzy? Za zbieraniem szparagów w Niemczech się stęskniliście? Zapomniałeś dodać cos o banderowskiej Ukrainie
Rekomendowane odpowiedzi