bodek1169 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Witam, proszę o pomoc w ustaleniu marki auta, moja sugestia BMW Cytuj
0 bodek1169 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s DIXI DA 315 nie pasuje inna zupełnie maska motoru Cytuj
0 bodek1169 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Przy powiększeniu widać, że może to być kombinacja i maska dołożona od innego auta Cytuj
0 Catadero Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Zapewne "wynalazek". Stawiam na wyrób małej brytyjskiej firmy, która wypuszczała składaki-silnik i inne podzespoły zakupione u producentów a do tego własna karoseria. W branży motoryzacyjnej jest zasada, że nazwę pojazdu ustala producent karoserii, bez względu na to co pod maską. Nigdy nie spotkałem się z tak dziwnie wykonanymi szczelinami na bokach maski. Samochód imituje pojazd sportowy, ale hamulce ma tylko na przednie koła. A koła są na 100% brytyjskie, co widać po piastach. C. Edytowane %s o %s przez Catadero 1 Cytuj
0 Idontcare Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Z tych co znam to najbardziej kojarzy mi się z Salmsonem GS8 (wydaje mi się że jednak na tylnej osi widać zarys bębna hamulcowego) ale najbliżej prawdy jest chyba Catadero. Edytowane %s o %s przez Idontcare Cytuj
0 bodek1169 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Serdecznie dziękuję za profesjonalną pomoc. (Może to być auto przygotowane np. na Rajd Warszawy) ps. foto z rodzinnego archiwum niestety już bez możliwości dalszej weryfikacji Pozdrawiam Cytuj
0 Idontcare Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 godzinę temu, bodek1169 napisał: Serdecznie dziękuję za profesjonalną pomoc. (Może to być auto przygotowane np. na Rajd Warszawy) ps. foto z rodzinnego archiwum niestety już bez możliwości dalszej weryfikacji Pozdrawiam Można spróbować :) Jeśli znane jest nazwisko zawodnika to bodajże miesięcznik Auto publikował wkładki z listami startowymi rajdów, którym patronował - nie mam w tej chwili w głowie szczegółów, w każdym razie takie listy widziałem w bibliotekach cyfrowych. Obok nazwiska zawodnika będzie auto, na którym startował. Cytuj
0 Spirit of Warsaw Napisano %s o %s Napisano %s o %s Faktycznie, ta wyścigówka ma warszawską rejestrację W• 25 32? Cytuj
Pytanie
bodek1169
Witam, proszę o pomoc w ustaleniu marki auta, moja sugestia BMW
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi