Kee Napisano 6 Listopad Share Napisano 6 Listopad (edytowane) Witam. Czy jest ktoś w stanie pomóc w identyfikacji flagi po lewej i potwierdzenia flagi po prawej na wskazanym zdjęciu? Dziękuję Edytowane 6 Listopad przez Kee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 6 Listopad Share Napisano 6 Listopad Wydaje się, że ta z lewej to klasyczna flaga ze swastą w kółku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 6 Listopad Autor Share Napisano 6 Listopad Też tak myślę, jednak ze względu na jej ułożenie nie mam pewności i wolę zasięgnąć opinii niż sztywno stwierdzać fakt. Przeglądałem flagi z tamtego okresu ale nie znalazłem nic co by pasowało. Ale mam zasadę żeby nigdy nie odrzucać innych opcji. Poczekam jeszcze trochę może ktoś jeszcze potwierdzi lub zaneguje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Sedco Express Napisano 6 Listopad Share Napisano 6 Listopad Budynek rządowy - agencja pocztowa już po utworzeniu III Rzeszy czyli flaga państwowa ze swastyką a druga to ogólnie flaga Rzeszy (używana w okresie Republiki Weimarskiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Kee
Witam. Czy jest ktoś w stanie pomóc w identyfikacji flagi po lewej i potwierdzenia flagi po prawej na wskazanym zdjęciu?
Dziękuję
Edytowane przez Kee
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi