Kee Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 (edited) Witam. Czy jest ktoś w stanie pomóc w identyfikacji flagi po lewej i potwierdzenia flagi po prawej na wskazanym zdjęciu? Dziękuję Edited November 6, 2024 by Kee
0 karpik Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Wydaje się, że ta z lewej to klasyczna flaga ze swastą w kółku.
0 Kee Posted November 6, 2024 Author Posted November 6, 2024 Też tak myślę, jednak ze względu na jej ułożenie nie mam pewności i wolę zasięgnąć opinii niż sztywno stwierdzać fakt. Przeglądałem flagi z tamtego okresu ale nie znalazłem nic co by pasowało. Ale mam zasadę żeby nigdy nie odrzucać innych opcji. Poczekam jeszcze trochę może ktoś jeszcze potwierdzi lub zaneguje ;)
0 Sedco Express Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Budynek rządowy - agencja pocztowa już po utworzeniu III Rzeszy czyli flaga państwowa ze swastyką a druga to ogólnie flaga Rzeszy (używana w okresie Republiki Weimarskiej)
Question
Kee
Witam. Czy jest ktoś w stanie pomóc w identyfikacji flagi po lewej i potwierdzenia flagi po prawej na wskazanym zdjęciu?
Dziękuję

Edited by Kee3 answers to this question
Recommended Posts