Skocz do zawartości

Wojna na Wschodzie c.d.

Rekomendowane odpowiedzi

"Dzisiaj odbyło się pierwsze i udane bojowe użycie ukraińskiego drona rakietowego „Palyanytsya”, wróg został trafiony” – Zełenski"

Nazwa to chyba te słowo co ruskich sprawdzali na początku wojny. Nie potrafili tego wymówić.

• Słabe 1

10 minut temu, karpik napisał:

"Dzisiaj odbyło się pierwsze i udane bojowe użycie ukraińskiego drona rakietowego „Palyanytsya”, wróg został trafiony” – Zełenski"

Nazwa to chyba te słowo co ruskich sprawdzali na początku wojny. Nie potrafili tego wymówić.

Tak podobno brzmi lecąc nad raszką w kierunku składu ammo w woroneskim.

• Słabe 1

Baćka Życzliwy Ziemniaczany:

„Na białoruskiej ziemi serdeczny i pracowity naród Ukrainy był zawsze traktowany ze szczególnym szacunkiem i ciepłem. Przez długi czas nasze narody odnajdywały siłę w jedności, dzieląc się radościami i smutkami, schronieniem i chlebem, wspólnie pokonując przeciwności losu. byli dumni ze swoich sukcesów. Łączy nas nie tylko wspólny los i więzi rodzinne, ale także chęć bycia przyjaciółmi i dogadywania się z sąsiadami.

Jestem przekonany, że w dzisiejszych trudnych warunkach jest nie tylko możliwe, ale i konieczne mówienie językiem pokoju dla dobra obecnych i przyszłych pokoleń narodów słowiańskich. Nie ma innej alternatywy. Ze swojej strony Białoruś będzie w dalszym ciągu robić wszystko, co w jej mocy, aby jak najszybciej zapewnić bezpieczeństwo w regionie”.

Aleksander Łukaszenka życzył narodowi Ukrainy spokojnego nieba i harmonii społecznej, pomyślności dla ich hojnego kraju i jedności dla ich rodzin.

• Słabe 1

Godzinę temu, karpik napisał:

IMG_20240824_122532_619.jpg

IMG_20240824_122532_504.jpg

IMG_20240824_122531_852.jpg

• Słabe 1

Jeżeli będzie tak, że Rosjanie zrobią to, co powinni zrobić, a mianowicie będą wracali do domu i rosyjskie wojska będą się wycofywały z Ukrainy, jeżeli będzie tak, że wojska ukraińskie będą atakowały wycofujących się, to pierwszy wezmę za telefon i zadzwonię do prezydenta Zełenskiego i powiem: "Nie bombardujcie ich, kiedy się wycofują. Zostawicie ich". Mogę to obiecać rosyjskim żołnierzom — powiedział Andrzej Duda.

• Tak trzymać 1
  • Słabe 1

15 minut temu, bjar_1 napisał:

Jeżeli będzie tak, że Rosjanie zrobią to, co powinni zrobić, a mianowicie będą wracali do domu i rosyjskie wojska będą się wycofywały z Ukrainy, jeżeli będzie tak, że wojska ukraińskie będą atakowały wycofujących się, to pierwszy wezmę za telefon i zadzwonię do prezydenta Zełenskiego i powiem: "Nie bombardujcie ich, kiedy się wycofują. Zostawicie ich". Mogę to obiecać rosyjskim żołnierzom — powiedział Andrzej Duda.

769adc5b868fa9fdf5eea37612362b5dbe040e951a15774ff76993c2575de5fe,w800.webp

• Słabe 1

Godzinę temu, bjar_1 napisał:

to pierwszy wezmę za telefon i zadzwonię do prezydenta Zełenskiego i powiem: "Nie bombardujcie ich, kiedy się wycofują. Zostawicie ich". Mogę to obiecać rosyjskim żołnierzom — powiedział Andrzej Duda.

podobno Żełeński odpowiedział na to , że jak maliniak zadzwoni w tej sprawie , to żeby się nie zdziwił , że numer będzie zajęty

• Tak trzymać 1
  • Haha 1
  • Słabe 1

1 godzinę temu, bjar_1 napisał:

kolejne potwierdzenie , że to pro putinowski pajac lub debil , albo jedno i drugie .

Z jego myślenia to w czasie 2WŚ jak niemcy wycofywali się z zsrr , Polski , Francji itd. to nie powinni być atakowani.

A w 1920 Polacy też nie powinni atakować czerwonych , jak ci wycofywali się spod Warszawy .

Kur...  no debil. A mógł się po prostu nie odzywać . 

Edytowane przez Cypis
  • Tak trzymać 1
  • Słabe 1

1 minute ago, Cypis napisał:

kolejne potwierdzenie , że to pro putinowski pajac lub debil , albo jedno i drugie .

Z jego myślenia to w czasie 2WŚ jak niemcy wycofywali się z zsrr , Polski , Francji itd. to nie powinni być atakowani.

A w 1920 Polacy też nie powinni atakować czerwonych , jak ci wycofywali się spod Warszawy .

Kur...  no debil.

Oczywiście😁

Screenshot_20240526_155513_Opera Mini.jpg

A ty d... co znowu ode mnie chcesz , jak nie zrozumiałeś mojego wpisu , to się pałuj.

to jedyna polemika z taką p... jak ty , bo zaraz przyjdzie leśniczy i mnie znowu wyp....na kilka dni przez takiego d.... jak ty.

Edytowane przez Cypis
  • Tak trzymać 1
  • Słabe 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie