plr78 Napisano 10 Lipiec Share Napisano 10 Lipiec https://allegro.pl/oferta/bagnet-kindzal-rosyjski-miecz-carska-rosja-1916-15339013338 Czy ten kindżał to oryginał, czy też lipton? Ciekawym bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 abcd Napisano 10 Lipiec Share Napisano 10 Lipiec (edytowane) Wystawiony w dziale repliki , zdarza się że wystawia ktoś replikę w dziale oryginały o przypadkach w druga stronę nie słyszałem;) Edytowane 10 Lipiec przez abcd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 plr78 Napisano 11 Lipiec Autor Share Napisano 11 Lipiec Moje niedopatrzenie - przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Erih Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec Po pierwsze, oprawa na 100% dorabiana współcześnie, ale z oceną głowni bym się wstrzymał. Po grzyba ktoś postarzał głownię dając do niej świecącą nowością oprawę? Znudziło mu się i nie skończył roboty? Bebuty i nabicia na nich to jest koszmarny temat, ale istnieje niewielka szansa (ok 1%)... Insza inszość, że nie dałbym za to bez poważnej opinii równowartości zgrzewki piwa z Biedronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 pawel_breslau Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec 42 minuty temu, Erih napisał: ... Insza inszość, że nie dałbym za to bez poważnej opinii równowartości zgrzewki piwa z Biedronki. Nie wiem czy taniej by nie było w Lidlu. Teraz walczą ze sobą o klienta więc może być taniej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Erih Napisano 12 Lipiec Share Napisano 12 Lipiec 28 minut temu, pawel_breslau napisał: Nie wiem czy taniej by nie było w Lidlu. Teraz walczą ze sobą o klienta więc może być taniej :-) Ani tu ani tam piwa nie kupuję. Więc nie jestem na bieżąco ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
plr78
https://allegro.pl/oferta/bagnet-kindzal-rosyjski-miecz-carska-rosja-1916-15339013338
Czy ten kindżał to oryginał, czy też lipton? Ciekawym bardzo...
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi