LakaMakaFo777 Napisano 9 Sierpień 2023 Share Napisano 9 Sierpień 2023 (edytowane) Edytowane 9 Sierpień 2023 przez LakaMakaFo777 Opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 9 Sierpień 2023 Share Napisano 9 Sierpień 2023 Nie z Drzewiczki czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 9 Sierpień 2023 Share Napisano 9 Sierpień 2023 Prawdopodobnie uchwyt żeliwny do starej ostrzałki do noży lub inna "rączka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bialawy Napisano 9 Sierpień 2023 Share Napisano 9 Sierpień 2023 Bądź od maszynki do golenia... Wkręcana głowica na żyletkę i poszło... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Erih Napisano 9 Sierpień 2023 Share Napisano 9 Sierpień 2023 Na stalkę za krótkie, podobnie jak na narzędzia do oporządzania pieca. Opcja z maszynką do golenia jeszcze jakoś tak prawdopodobna, ale ja obstawiałbym coś w rodzaju drzwiczek od pieca kaflowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 10 Sierpień 2023 Share Napisano 10 Sierpień 2023 10 godzin temu, bialawy napisał: Bądź od maszynki do golenia... Wkręcana głowica na żyletkę i poszło... Pozdr. Pokaż mi taką maszynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bialawy Napisano 11 Sierpień 2023 Share Napisano 11 Sierpień 2023 Oj tam, oj tam... podobne było to się skojarzyło. Różne formy miały te rączki od maszynek do golenia... wszystkich nie widziałem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
LakaMakaFo777
Opis
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi